Matglädjens tillagningskök – Meny

Meny Matglädjen

Vecka 40

Måndag 4 oktober

  • Alternativ 1: Kalops serveras med potatis.
  • Alternativ 2: Lasagne.

Tisdag 5 oktober

  • Alternativ 1: Bruna bönor med stekt fläsk eller korv.
  • Alternativ 2: Kyckling med paprikasås och dragonstekt potatis.

Onsdag 6 oktober

  • Alternativ 1: Köttbullar med stuvad vitkål och potatis.
  • Alternativ 2: Wok med pulled pork och dressing.

Torsdag 7 oktober

  • Alternativ 1: Indonesisk kycklingsoppa och pannkaka med sylt och grädde.
  • Alternativ 2: Ädelostsås med bacon och spenat serveras med pasta.

Fredag 8 oktober

  • Alternativ 1: Fläskkarré med äppelsås och potatis.
  • Alternativ 2: Fiskbullar med vitvinssås och räkor serveras med potatis och dill.

Lördag 9 oktober

  • Alternativ 1: Portergryta med potatis.
  • Alternativ 2: Laxpudding med skirat smör.
  • Dessert: Kanelstekta äpplen med vaniljsås.

Söndag 10 oktober

  • Alternativ 1: Fläskschnitzel med dragonsås och stekt potatis.
  • Alternativ 2: Krämig fiskgryta serveras med potatis.
  • Dessert: Krämig björnbär- och hallonpaj med vispad grädde.

 

Kontakt

Sundsvalls Mat & Måltider

060-19 15 69

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.