Elmontör till Sundsvall Elnät

Sista ansökningsdagen: 2022-01-23
Referensnummer: C72049

Om arbetsplatsen

Sundsvall Elnät är ett helägt kommunalt bolag som bygger, driftar och förvaltar elnätet i Sundsvall med omnejd. Det är vi ensam om att göra eftersom vi är elnätsägare. Som den största av sju delägare till kommunala fibernätsbolaget ServaNet finns ett gemensamt intresse av en bredbandsutbyggnad i den här regionen. ServaNet bygger och projektleder utbyggnaden av fibernät i sju kommuner i Södra och mellersta Norrland. Bolagen har sitt huvudkontor tillsammans i centrala Sundsvall.

Vi söker nu elmontörer till vår verksamhet. Hos oss erbjuds du utmanande arbetsuppgifter i en expansiv miljö, där problemlösning och förbättringsarbete hör vardagen till. Byggenheten består idag av 35 anställda och ca 10-15 inhyrda konsulter som arbetar i huvudsak med elnät och fiberdistribution. Montörsgruppen består idag av 14 personer.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av Elnäts distribution av ny- och ombyggnad av Sundsvall Elnäts anläggningar. Vilket innebär ny- och ombyggnad av nätstationer, kabelnät, kabelskåpsbyten, nyanslutningar, luftledningar samt underhållsarbeten. Du kommer även arbeta med felavhjälpning. På sikt kan tjänsten innebära beredskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet samt treårig gymnasieutbildning med el-teknisk inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Utöver detta är det ett krav att du har:
  • God datorvana då vi arbetar med digitala arbetspärmar

  • Goda språkkunskaper i svenska, tal, läs och skrivförmåga

  • B-körkort då det förekommer resor i tjänsten

Det är meriterande om du har arbetat som distributionselektriker och/eller har vana att arbeta enligt ESA. Har du erfarenhet av fiberverksamhet är det också meriterande. Då du kommer vara vårt ansikte utåt hos våra kunder är de personliga egenskaperna mycket viktiga. Du är en ambitiös person som är händig och trivs med att arbeta praktiskt. Eftersom du kommer arbeta i grupp är det viktigt att du är flexibel och bra på att samarbeta. Du behöver också vara självgående och noggrann. Vidare är du en problemlösare som har lätt för att växla mellan olika arbetsuppgifter och miljöer.

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Sundsvall
Antal tjänster: 2

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Tillträde:

Lönetyp: Månadslön

Övrigt

Vi är stolta över vårt strategiska arbetsmiljöarbete och tillsammans bygger vi förutsättningar för att du ska kunna ta hand om din egen hälsa. Anställningen är tillsvidare på heltid med 6 månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse och med hänsyn till eventuell uppsägningsperiod. Individuell lönesättning tillämpas.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt alkohol- och drogtest vid nyanställning av personal.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Thomas Larsson

Arbetschef

070- 312 91 28.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Låter detta intressant?

Då är du välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 23 Januari 2022.

Kontaktpersoner

Thomas Larsson
Arbetschef
Telefon: 070- 312 91 28

Niclas Florberg
SEKO
Telefon: 070-539 49 86