Barnkultur

Illustration

Sundsvall erbjuder musik, dans, teater, cirkus och film i en härlig blandning för barn och vuxna tillsammans.

Under hösten 2021 blir det möjligt igen med fler föreställningar och med större publik!

I programmet Barnkultur hittar du ett stort utbud av evenemang och upplevelser riktat till barn. Det kommer ut varje vår och höst. Du hämtar foldern på Entré Sundsvall, Kulturmagasinet och på alla närbibliotek. Information om biljetter och aktuella föreställningar presenteras på Kulturmagasinets Facebook sida, på Entré Sundsvall samt i Visit Sundsvalls evenemangskalender.

Biljetter köper du på Entré Sundsvalls hemsida eller via Kulturmagasinets reception, telefon 060-19 18 00. Biljettpris: 75 kronor per person.

Vårens Barnkulturfolder 2021 hittar du här (pdf).

I programmet kan du läsa om kommande arrangemang och aktiviteter. Programmet finns även att hämta inne på Kulturmagasinet och på de olika närbiblioteken.

Programmet presenterar evenemang arrangerade av bland annat Sundsvalls museum, Scenkonst Västernorrland, Sundsvalls stadsbibliotek och Norra Berget.

 

Kontakt

Håkan Nordman Kultursekreterare

060-19 21 06, 070-374 77 20

Sundsvalls museum
Kulturmagasinet
851 96 Sundsvall

Kulturmagasinets reception

060-19 18 00

Kulturmagasinet
851 96 Sundsvall

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.