Låna elcykel

Låt elcykeln vara det primära transportmedlet under två veckor. Har du barn finns det även cykelvagnar och lådcyklar med el att låna.

Ta cykeln till och från arbetet, hämta och lämna barnen på förskolan, till affären eller när du bara vill ut på en tur. Vår förhoppning är att du ganska omgående kommer att få se fördelarna med att välja bort bilen.

Det är ett högt tryck på elcyklarna. Kom ihåg att avboka om du får förhinder, din bokade cykel blir då tillgänglig i systemet för någon annan. Nya perioder släpps löpande varannan vecka.

 

Låna elcykel för bättre miljö

Låna elcykel Foto: Sundsvalls kommun

 

OBSERVERA! Elcyklarna på biblioteket lånas inte ut under pågående Corona-pandemi. Sidan uppdateras när cyklarna åter går att lånas.

Låna elcykel med tillbehör, en dag eller upp till en vecka. Via biblioteket i Kulturmagasinet kan du låna vanlig elcykel eller en ellådcykel.

Prova elcykeln och låt det vara det primära transportmedlet under en dag eller under en hel vecka. Ta cykeln till och från arbetet, hämta och lämna barnen på förskolan, till affären eller när du bara vill ut på en tur. Vår förhoppning är att du ganska omgående kommer att få se fördelarna med att välja bort bilen.

Att cykla till och från arbetet har många fördelar. Det kan vara ett tillfälle för vardagsmotion och att få bättre hälsa. I många fall går det snabbare att exempelvis ta cykeln från dörr till dörr. Du får mer pengar över till annat och du bidrar också till friskare luft i staden. Du kommer dessutom att få uppleva Sundsvall från ett annat perspektiv.

 

Kontakt

Angelica Lindqvist Projektledare, Hållbart resande

060-19 15 39

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.