PSI-data (öppna data)

Här hittar du information som finns tillgänglig för vidareutnyttjande som öppna data från Sundsvalls kommun.

Direktadress till den här sidan är www.sundsvall.se/psidata. Se vår utvecklingsblogg för samtliga uppdateringar gällande öppna data från Sundsvalls kommunkoncern.

Kommun- och regionsdatabasen Kolada innehåller jämförbara nyckeltal om alla Sveriges kommuner och regioner. Dessa nyckeltal bygger på data från ett stort antal myndigheter, till exempel SCB Statistiska Centralbyrån, Valmyndigheten, Bolagsverket, Skolverket och BRÅ Brottsförebyggande rådet, och täcker allt från en kommuns demografi (befolkningsstatistik) till hur mycket olika tjänster kostar.

Nedan har vi samlat ett urval av de nyckeltal som finns om kommunen i Kolada för att ge exempel på vilken typ av öppna data som finns tillgängligt.

För varje nyckeltal så visas dels en graf över hur det har utvecklats under de år som Kolada har data för, dels en beskrivning av nyckeltalet och det API-anrop som används för att hämta data från Kolada.

Vill du se exakt vilka värden som gäller från år till år så håll musen över prickarna på grafen.

Vill du veta mer?

Fler sidor på Sundsvall.se

Sundsvalls kommuns utvecklingsblogg

Andra webbsidor

SKR:s öppna data, Sveriges Kommuner och Regioner

Kontakt

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.