För dig som är antagen 2021

På grund av rådande pandemi så ändras upplägget på flertalet kurser på Yrkeshögskolan Mitt.

Sidan kommer att uppdateras med ny information så snart som möjligt i och med att restriktionerna nu förändrats…

Kurser som tidigare har varit platsbundna kommer att bedrivas helt eller delvis på distans. Du som tackat ja till en av våra utbildningar kommer att i god tid få utförlig information av din utbildningsledare om hur upplägget är för just dina kurser. Schema för uppstartsvecka, litteraturlista och övrig användbar information kommer du också få av respektive utbildningsledare.

När du är på plats i skolan är viktigt att hålla avstånd och ta personligt ansvar

Stanna hemma om du är sjuk! Tvätta händerna ofta. Se till att sitta på avstånd från varandra i både klassrum och elevmatsal. För att minimera antalet personer på samma plats samtidigt vill vi att du som studerande ser till att hålla tider gällande lektionsstart, raster och slut. Alla studerande kommer att ha tillgång till handsprit i både klassrum och elevmatsal. Efter avslutad skoldag vill vi att alla studerande lämnar skolans lokaler och inte sitter kvar i gemensamma utrymmen.

Vi önskar dig varmt välkommen till Yrkeshögskolan Mitt

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.