Vad är Lärcentrum?

Information om Lärcentrum Sundsvall

Lärcentrum är en resurs och en service till alla vuxna i Sundsvalls kommun som studerar eller som vill börja studera. Den är till för dig som studerar på till exempel komvux, yrkeshögskola, folkhögskola, uppdragsutbildning eller universitet. Det spelar ingen roll om du studerar på plats eller på distans – Lärcentrum Sundsvall är till för alla! Allt som finns på Lärcentrum Sundsvall är gratis och det är dina behov som styr.

Studiecoacherna som arbetar på Lärcentrum är utbildade lärare i olika ämnen. Vi har alla lång erfarenhet av arbete med vuxna, av pedagogiskt stöd och digitalisering.

När du ringer eller mejlar till Lärcentrum får du svar av Linda Viklund eller Polina J. Larsson. De samordnar arbetet på Lärcentrum. Du når dem på 060-194740 eller via mejl på larcentrum@sundsvall.se

Flera andra lärare är kopplade till Lärcentrum. Det betyder att du kan träffa olika lärare när du bokar tid med oss. Har du mattefrågor erbjuder vi dig en tid med en mattelärare. Har du frågor om grammatik kopplar vi dig till en lärare i svenska eller svenska som andraspråk. Det är dina behov som styr!

I nuläget erbjuder Lärcentrum Sundsvall enbart digitalt stöd. Det betyder att du kan få hjälp genom telefon, mejl eller online.

På Lärcentrum kan du:

  • få hjälp med att förstå dina uppgifter
  • få hjälp med att planera dina studier
  • få ämneshjälp i olika ämnen av behöriga lärare
  • få hjälp med tekniken
  • få hjälp att komma igång

 

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.