Använd Mina sidor

Se din studieplan, ditt schema, anmäl frånvaro och mycket mer.

Din inloggning till Mina sidor skapas automatiskt när du gjort en webbansökan.

I din studieplan kan du bland annat:

  • Se ditt slutmål och delmål med dina studier.
  • Se din studieomfattning.
  • Se dina kommande, pågående och betygsatta kurser.
  • Se betyg från kurser du läst hos oss.
  • Se dina bilagor, bifogade filer. Tips: ladda upp dina betyg från andra skolor.
  • Beställa betyg.
  • Anmäla avbrott på kurser du är antagen till.

Schema

Om du läser schemalagda kurser (ej distans eller yrkesutbildningar) så kan du se ditt schema innevarande vecka och två veckor framåt.

Anmäl frånvaro

Det finns olika typer av frånvaro. Du kan vara sjuk, du kan vara ledig, du kan vara hemma och vårda barn eller av andra skäl inte ha möjlighet att komma till skolan. Oavsett anledning måste du ha kontakt med din skola och anmäla din frånvaro.

Vid sjukdom eller vård av barn:

Om du blir sjuk eller behöver vårda barn så anmäler du detta till din skolan. Du kan anmäla frånvaro på en lektion eller för hela dagen. Du kan maximalt sjukanmäla dig eller meddela vård av barn för fem dagar fram i tiden. Är du sjuk eller är hemma med vård av barn längre än 5 dagar måste du uppvisa ett läkarintyg. Du skickar del 2 av ditt läkarintyget till din rektor eller till vuxenutbildningen@sundsvall.se alternativt lämnar sjukintyget i receptionen på Vuxenutbildningen på Lasarettsvägen 19.

OBS! Lämna inte sjukintyget i postlådan vid huvudentrén. Du måste även sjukanmäla dig samt anmäla vård av barn hos försäkringskassan och till CSN om du har studiemedel.

Du anmäler frånvaro till din lärare på din skola. Läser du på Navigator så anmäler du din frånvaro genom Mina sidor eller direkt till din lärare. Kom ihåg att om du inte anmäler din frånvaro när det är kursstart stryks du direkt från kursen.

Logga in till Mina sidor

Vid ledighet

Om du har behov av längre ledighet måste du ansöka och få detta beviljat av din rektor. På Vuxenutbildningen finns inga lov.

Kom ihåg att om du blir beviljad ledighet är du själv är ansvarig för att ta igen det du missat på din kurs eller utbildning när du varit frånvarande, du riskerar annars att bli utskriven på grund av bristande framsteg eller inte nå målen på kursen. Kom ihåg att om du inte har beviljad ledighet när det är kursstart och du inte meddelat frånvaro stryks du direkt från kursen.

Ledighetsansökan Vuxenutbildning Sundsvall

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.