Florus Chorus

Kulturskolans fördjupande kör för tjejer från 13 till 18 år.

Är du beredd att satsa mer?

Florus Chorus vänder sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper inom sång och kör och sjunga en mer avancerad repertoar. Som vill utvecklas och uttrycka dig tillsammans med andra med samma lust och drivkraft. Som är beredd att prioritera ditt sångintresse och ta ansvar för körens gemensamma mål.

I Florus bygger vi en spännande klangvärld av stämmor, efter noter eller på gehör, och vi sjunger ofta även a cappella. Du får ytterligare utveckla din röst och ditt konstnärliga uttryck i olika genrer, alltifrån pop till klassisk musik. Vi jobbar mycket med klang, rytm, frasering och scennärvaro, och här finns även många möjligheter att vara solist, för den som vill.

Varje år gör vi flera framträdanden, och förutom körens egna höst- och vårkonserter samarbetar vi ofta med andra i Kulturskolan och inom Sundsvalls kulturliv.

När övar kören?

Florus Chorus repeterar på måndagar kl 17.30 – 19.00 i Kupolsalen på Kulturskolan.
Körledare: Isabella Gidlöf-Gathe och Robin East

Sundsvalls Kulturskola har sedan länge en fin körtradition och körens namn anspelar förstås på Kulturskolans klassiska adress på Floragatan 8.

Video

Antagningsprov till Florus Chorus

Du som anmält intresse är först välkommen till oss körledare för ett antagningsprov. Här behöver du förkunskaper som sångvana och ett utvecklat gehör, plus lusten att sjunga och uttrycka dig. Antagning sker oftast innan körstarten varje hösttermin.

Länk till Kulturskolans E-tjänst för anmälan

E-tjänst Kulturskolan

 

Kontakt

Robin East

Robin East Piano, Kör, Ensemble

076-806 68 28

Var sidan till hjälp?

  • Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.