NIU – Skolavtal

Fotbollsplan

Bilaga 7 till Skolavtalet.

NIU är en del i Sundsvalls gymnasiums utbildningsutbud. För att ge så bra och tydliga förutsättningar som möjligt är NIU en del i skolavtalet.

Inriktning på idrottsutbildningar kopplat till lokal/anläggning.

Idrott Lokal Lokal Lokal
Alpint Nolbybacken Sundsvalls slalombacke EGO
Basket Sporthallen   EGO
Brottning Sporthallen SAIKs lokal   Friskis och Svettis
Innebandy Sporthallen   EGO
Fotboll Idrottsparken Nordichallen EGO
Simning Himlabadet   EGO

Lokaler som är markerad med fet stil ligger i en anläggning som drivs av K&F.

Av dessa bokas Sundsvalls IP, Nordichallen och Himlabadet direkt av NIU. Bokning av Sundsvalls IP och Nordichallen sker via uthyrningsbyrån K&F. Simbassängen på Himlabadet bokas direkt med enhetschef på Himlabadet.

Vid schemabokning av lokaler och anläggningar som K&F hyr ut ges NIU förtur före andra skolor (gäller både friskolor och kommunala skolor).

Tillgången till anläggningarna sker under de tidpunkter som finns reglerat för respektive anläggning. Nordichallen ingår i den hyra som betalas av BOU centralt. För Idrottsparken och simbassängen i Himlabadet utgår särskild hyra som faktureras NIU utifrån nyttjande. Bokning av Sporthallen för basket och innebandy sker gemensamt med Sundsvalls gymnasium. Ingen extra hyra utgår för de hallar som NIU nyttjar under ordinarie skoltid eftersom hyra av Sporthallar betalas av Sundsvalls gymnasium.

För att utveckla och förbättra förutsättningarna på respektive anläggning förs årliga samtal mellan rektor för NIU och ansvarig enhetschef för respektive anläggning. Detta sker i senast juni eller juli. K&F är sammankallande. Vid behov av möten under året kan det ske fortlöpande på initiativ från någon av parterna.

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.