Se filmer om Lärcentrum

Filmer som berättar om Lärcentrum och om Lärcentrums olika funktioner.

SYNTOLKNING: I filmen blandar vi bilder på olika vuxna personer med skriftlig information om Lärcentrum. Nästan all information läses upp. Vi läser inte upp upprepad hänvisning till Lärcentrums hemsida. Vi presenterar Lärcentrums kontaktinformation sist i filmen. Du når Lärcentrum på 060-19 47 40, larcentrum@sundsvall.se eller via Lärcentrums hemsida.

SYNTOLKNING: Filmen visar bilder på olika vuxna personer med olika klädstilar, frisyrer, åldrar, synliga religiösa attribut och etnisk bakgrund.

SYNTOLKNING: I filmen visar vi Lärcentrum Sundsvalls hemsida. Vi öppnade den i webbläsaren Google Chrome. Vi filmar alla sidor med hjälp av skärminspelare i full storlek (100%). Vi visar alla steg med hjälp av muspekaren. Knappen “Language”, som beskrivs i filmen, finns uppe i högra hörnet. Knappen “Lyssna” finns till höger i mitten av sidan, förutsatt att man inte scrollar. Raden med lyssnarinställningar, som beskrivs i filmen, kommer upp högst upp på sidan. Denna rad har orange bakgrund. Alla knappar, som vi beskriver i filmen, finns till vänster på raden. Krysset, som stänger av funktionen, finns till höger på raden.

Kontakt

Lärcentrum Sundsvall

060-19 47 40

Lasarettsvägen 19

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.