Se filmer om Lärcentrum

Filmer som berättar om Lärcentrum och om Lärcentrums olika funktioner.

Lärcentrum Sundsvall

SYNTOLKNING: Filmen visar bilder på olika vuxna personer med olika klädstilar, frisyrer, åldrar och etnisk bakgrund. På alla bilder ser de nämnda personerna oroliga eller bekymrade ut. Minut 1:17 in i filmen ser man en ritad bild på en smiley som pekar på den som tittar på filmen och ler. Minut 1:45 in i filmen visas en bild på två bärbara datorer. Från datorernas skärmar sticker två ritade figurer ut sina huvuden och händer som tar i varandra för en hälsning.

Lärcentrum Sundsvall för dig som studerar SFI

SYNTOLKNING: Filmen visar vidare bilder på olika vuxna personer med olika klädstilar, frisyrer, åldrar, synliga religiösa attribut och etnisk bakgrund. Filmen avslutas med en bild där ordet “välkommen” står skrivet på många olika språk.

Lärcentrum – boka tid med en studiecoach 

SYNTOLKNING: I filmen visas först Googles söksida, vidare Lärcentrum Sundsvalls hemsida och sedan Lärcentrum Sundsvalls sida på sajten BokaDirekt och så tjänsten “Boka tid med en studiecoach”. Alla sidor filmas med hjälp av skärminspelare i full storlek (100%). Alla steg visas med hjälp av muspekaren. Alla rubriker som läses upp finns på de olika sidorna.

Lärcentrum – hjälpmedel på hemsidan 

SYNTOLKNING: I filmen visas Lärcentrum Sundsvalls hemsida öppnad i webbläsaren Google Chrome. Alla sidor filmas med hjälp av skärminspelare i full storlek (100%). Alla steg visas med hjälp av muspekaren. Knappen “Language” som beskrivs i filmen finns uppe i högra hörnet. Knappen “Lyssna” finns till höger i mitten av sidan förutsatt att man inte scrollar. Raden med lyssnarinställningar som beskrivs i filmen kommer upp högst upp på sidan. Den har orange bakgrund. Alla beskrivna knappar finns till vänster på raden. Krysset som stänger av funktionen finns till höger på raden.

Kontakt

Lärcentrum Sundsvall

060-19 47 40

Lasarettsvägen 19

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.