Se filmer om Lärcentrum

Filmer som berättar om Lärcentrum och om Lärcentrums olika funktioner.

SYNTOLKNING: I filmen blandas bilder på olika vuxna personer med skriftlig information om Lärcentrum. All information förutom upprepad hänvisning till Lärcentrums hemsida läses upp. Lärcentrums kontaktinformation presenteras sist i filmen. Det framgår att Lärcentrum nås på 060-19 47 40, larcentrum@sundsvall.se eller via bokningsfunktionen på Lärcentrums hemsida, http://sundsvall.se/larcentrum

SYNTOLKNING: Filmen visar bilder på olika vuxna personer med olika klädstilar, frisyrer, åldrar, synliga religiösa attribut och etnisk bakgrund.

SYNTOLKNING: I filmen visas först Googles söksida, vidare Lärcentrum Sundsvalls hemsida, sedan Lärcentrum Sundsvalls sida på sajten BokaDirekt och så tjänsten “Boka tid med en studiecoach”. Alla sidor filmas med hjälp av skärminspelare i full storlek (100%). Alla steg visas med hjälp av muspekaren. Alla rubriker som läses upp finns på de olika sidorna.

SYNTOLKNING: I filmen visas Lärcentrum Sundsvalls hemsida öppnad i webbläsaren Google Chrome. Alla sidor filmas med hjälp av skärminspelare i full storlek (100%). Alla steg visas med hjälp av muspekaren. Knappen “Language” som beskrivs i filmen finns uppe i högra hörnet. Knappen “Lyssna” finns till höger i mitten av sidan förutsatt att man inte scrollar. Raden med lyssnarinställningar som beskrivs i filmen kommer upp högst upp på sidan. Den har orange bakgrund. Alla beskrivna knappar finns till vänster på raden. Krysset som stänger av funktionen finns till höger på raden.

Kontakt

Lärcentrum Sundsvall

060-19 47 40

Lasarettsvägen 19

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.