Jämför skola och förskola

Här kan du jämföra exempelvis kvalitet, resultat och lärartäthet. Du hittar också kontaktuppgifter för de olika skolorna och förskolorna.

Jämför alla skolor

Grundskolekvalitet.se har tagits fram av Sveriges Kommuner och Landsting (SKL), Friskolornas riksförbund och Svenskt Näringsliv. Här finns offentlig data över samtliga Sveriges grundskolor.

Grundskolekvalitet.se

Välja skola presenteras Skolverkets olika mått för skolors kvalitet och resultat. Här kan du söka efter och jämföra skolor.

Välja skola

Välja utbildning

Utbildningsinfo.se är Skolverkets webbplats för val av skola och studier. Här har Skolverket samlat viktig information för att du ska kunna välja en skola eller en utbildning som passar dig och dina intressen.

Utbildningsinfo.se

På den här gymnasievalet.net du hitta de skolor och program som finns på gymnasieskolorna i Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Sundsvall, Ånge och Örnsköldsvik.

Gymnasievalet.net

Alla kommunala förskolor och skolor, kontaktuppgifter

Alla kommunala förskolor

Alla kommunala grundskolor

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.