Globala Sundsvall

Globala Sundsvall är ett uppmärksamhetsprojekt om globala frågor i ett lokalt perspektiv som vi gör i samarbete med Sida.

Globala Sundsvall 2018 genomförs 1-5 oktober.

Globala Sundsvall

Foto: Globala Sundsvall

Aktiviteterna under temaveckan ska öka kunskapen och förståelsen för hur utvecklingen i världen påverkar oss och hur världen påverkas av våra handlingar, vårt beteende och attityder här hos oss i Sundsvall.

Program för allmänheten

Daniel Petrovic

Foto: Daniel Petrovic

Så ordnar du laddplats för elbil – Daniel Petrovic

När: Onsdag 3/10 kl 18:30
Var: Kulturmagasinet
Målgrupp: Allmänhet, bostadsrättsföreningar och företag

Daniel är konsult inom trafikplanering och laddinfrastruktur för eldrivna fordon.  Han var ansvarig för uppbyggnad och utveckling av laddinfrastruktur för elfordon i den del av Green Highway regionen som utgör Sundsvalls kommun. Green Highway-projektet har uppmärksammats både nationellt och internationellt. Daniel är utbildad energiingenjör med starkt teknik- och hållbarhetsintresse som driver hans nyfikenhet. Under föredraget berättar han om hur vi kan få ännu fler laddplatser för elbilar.
http://www.greenhighway.nu/

Gymnasieprogram

 

Fler sidor på sundsvall.se

RIKARE – Hållbar tillväxtstrategi 2021

Andra webbplatser

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.