Rondellens förskola

Rondellens förskola utomhus

Rondellens förskola är belägen i östra Granloholm, med närhet till skog och natur.

Här på Rondellen vill vi ska skapa goda förutsättningar för varje barn att utveckla lust till ett livslångt lärande.

Vår förskola

Rondellens förskola är belägen i östra Granloholm, med närhet till skog och natur. Vi har en kuperad gård med gott om motoriska utmaningar för såväl stora som små barn. Vi gör regelbundna utflykter i vår närmiljö, såväl till bibliotek som natur.
Förskolan är belägen i två hus, med två avdelningar vardera – ett för de yngre barnen och ett för de äldre.

Vårt pedagogiska arbete

På Rondellen arbetar vi med en helhetsidé som bygger på våra tre värdeord – trygghet, utforskande och öppenhet. Tydliggörande pedagogik är viktig för oss, att se och möta alla barn och göra deras dag trygg och lättbegriplig. Vi arbetar för självständiga barn med hjälp av struktur och planering, exempelvis med hjälp av bildstöd, tecken som stöd och tydliga rutiner. Detta skapar trygghet och öppenhet hos barnen, vilket är en grund för allt lärande och utforskande.

Vår mat lagas på plats på förskolan av våra egna kockar. Vi serverar alltid varierade grönsaker att välja mellan samt äter fisk och vegetariskt 2-3 gånger i veckan.

Matsedeln är näringsberäknad för att följa Svenska näringsrekommendationer (SNR) och följer riktlinjerna som bl.a. Livsmedelsverket sammanställt. Vi är KRAV-certifierade tillsammans med andra förskolor i Granloholm.

Mer om mat i förskolan

Telefon avdelningar

Tutan: 076-69 62 502
Lyktan: 076-69 62 412
Snurran: 076-69 62 200
Ratten: 076-69 62 429

Kontakt köket: 076-69 62 559

Ifall ditt barn är sjukt gör du frånvaroanmälan i V-klass. Är det något smittsamt meddelar du sedan förskolan via telefon eller sms.

Kontakt

Rondellens förskola

Landskronavägen 1
857 30 Sundsvall

Öppettider

Måndag - Fredag 06.30-17.30

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.