Riddarens förskola

Riddarens förskola ligger i hjärtat av bostadsområdet Haga med närhet till lekparker, skogen och skolan.

Följ oss på Instagram

På vår härliga gård träffas alla barn och har roligt tillsammans. Förskolan har en stor och härlig gård med öppna gräsytor, lummiga skogspartier och klipphällar där barnen kan upptäcka och utforska. Det finns många krypin såsom macken, lekstugan, och indiantältet där barnen har möjlighet att leka tillsammans. Den stora gården inbjuder till att ta ut rörelserna bland annat i klätterställning och hinderbana.
Riddarens förskola har tre avdelningar för barn i åldern ett till fem. Vi har samarbete med förskoleklassen på Hagaskolan.

På vår förskola lägger vi grunden för ett fortsatt livslångt lärande. Barnens glädje och lust är våra ledord och barnens nyfikenhet står i fokus.

Lekmiljöer som mötesplats

Genom att erbjuda spännande och roliga lekmiljöer lockar vi barnen till gemenskap, utforskande och upptäckande. I de olika lekmiljöerna får barnen möjlighet att inspireras och lära sig tillsammans med sina kamrater och pedagoger.

På vår förskola finns det många “Fiffiga kompisar” att se upp till och göra lika som. Hos oss får barnen möjlighet att lägga en god grund för att samspela med varandra – en nödvändighet för att fungera i dagens samhälle.

Till köket, förskolans hjärta, dras nyfikna barn.  Det doftar nybakat som lockar barnens små näsor.
Där kokas och fixas alla dagens rätter. Vällagat och innehållsrikt för deras hungriga magar: gröt på morgonen, en mustig köttgryta med ris till lunch och den goda smörgåsen till mellanmål. Grönsaker och frukt serveras till alla måltider.

Jag som lagar maten, utifrån Sundsvalls kommuns matpolicy, heter Nada Ekkem.

Mer om mat i förskolan

Avdelningar

Grön: 072-143 38 28
Röd: 072-143 38 23
Gul: 072-143 38 12

Kök: 060-199735

Kontakt

Riddarens förskola

060-19 97 35

Krönvägen 19
856 44 Sundsvall

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.