Klockarbergets förskola

Med skogen, berget och Ljungan runt knuten, inbjuder Klockarbergets förskola till utforskande och lek som stimulerar barns nyfikenhet.

barn som leker i skogen

Foto: Klockarbergets förskola

Förskolan har många spännande, utforskande lek- och lärmiljöer samt förmånen att ha ett stort gemensamt rum i kärnan av huset som alla avdelningar har tillgång till. Där finns möjlighet till fri lek, miniröris, gemensamma sångsamlingar och traditioner med mera som erbjuder ett lustfyllt lärande tillsammans.

Projekt, samarbete

Utifrån barnens nyfikenhet och intressen, arbetar vi i projekt med gemensamt tema, där barnen inspirerar, lär och utforskar tillsammans med varandra och oss vuxna. Förskolans tre avdelningar har nära samarbete med varandra som gör att barnen känner trygghet och samhörighet med alla barn och pedagoger på förskolan.

God näringsriktig mat och nybakat bröd sprider hemtrevliga dofter från det närliggande köket.
All mat lagas från grunden av vår kokerska. Frukt och grönsaker serveras alltid till frukost, lunch och mellanmål.

Frukosten är gröt eller fil med hemgjord musli. Mellanmålet består oftast av hembakat bröd, bakat på kravmjöl. Matsedeln är näringsvärdsberäknad för att följa Svenska näringsrekommendationer (SNR).

Mer om mat i förskolan

Telefon till avdelningarna
Kök/Kontor: 060-658 36 67
Humlan: 072-147 06 02
Nyckelpigan: 070-189 09 28
Getingen: 070-189 09 27

Kontakt

Bettina Åström Biträdande rektor

072-143 61 43

Klockarbergets förskola

Klockarbergsvägen 15
862 41 Njurunda

Öppettider

Måndag - Fredag 06.30-17.30

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.