Forskarens förskola

Förskolan ligger belägen i västra Granloholm. Den ligger i ett bostadsområde med naturen nära inpå.

Vi har gångavstånd till Granloholms centrum, skola, bibliotek, kyrka och Sticksjön. Granloholm har väl utbyggda cykel- och gångvägar, så vi tar oss lätt ut på promenad.

Det är viktigt för oss i vårt arbete att vi har en gemensam värdegrund där alla är lika värda och att vi möter alla med respekt och lyhördhet. Vi arbetar tematiskt och har ett gemensamt tema över hela huset. Det öppnar upp för samarbete och ett helhetstänk. På forskarens förskola har vi gemensamma sångsamlingar och tillsammans uppmärksammar vi traditioner, som Lucia, påsk och midsommar.

Vår mat lagas på plats på förskolan av vår egen kock. Vi har buffé på Kikaren och Luppen, där barnen tar för sig vad de önskar av de olika grönsakerna och smörgåsar. Vi serverar alltid varierande grönsaker att välja samt äter fisk och vegetariska 2-3 gånger i veckan. Det erbjuds olika frukter varje dag.

Matsedeln är näringsberäknad för att följa svenska näringsrekommendationer (SNR) och följer riktlinjerna som bl.a. Livsmedelsverket med andra förskolor i Granloholm.

Mer om mat i förskolan

Avdelningen Håven
076-69 62 056

Avdelningen Luppen
076-69 62 017

Avdelningen Kikaren
076-69 62 099

Kök 076-69 62 399

Ifall ditt barn är sjukt gör du frånvaroanmälan i V-klass. Är det något smittsamt meddelar du sedan förskolan via telefon eller sms.

Kontakt

Ida Löfqvist Biträdande rektor

073-616 99 30

Forskarens förskola

060-658 36 93

Vänersborgsvägen 41
857 33 Sundsvall

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.