Baldersvägens förskola

Baldersvägens förskola

Varmt välkomna till vår förskola som finns i Haga.

Det är en liten förskola med två avdelningar där alla pedagoger lär känna ditt barn. I förskolans närhet finns Norra berget och skogen. Glädje, lust och nyfikenhet genomsyrar dagen på Balders förskola.

Här möts du av närvarande och härvarande pedagoger som ser vad ditt barn är intresserat av och nyfiken på. Utifrån det och barnens behov skapar vi de olika mötesplatserna för dialog och samspel. Miljön och det projektinriktade arbetssättet bidrar till ett lustfyllt lärande för barnen.

Vår kokerska lagar den näringsriktiga maten i förskolans kök.Varje morgon har vi Dropin-frukost mellan 07.45 och 08.30. Då bjuds det på gröt, fil,flingor,smörgås och mjölk.
I vår gemensamma matsal äter de yngsta barnen lunch klockan 11.00 och maten serveras då vid varje bord. Klockan 11.45 är det de äldre barnens tur att äta lunch och den serveras som buffé. Till lunchen serveras dagligen grönsaker och frukt.

Matsedel

Matsedeln går att läsa på Föräldramötet för er föräldrar som har ert barn inskrivet hos oss.

Förskolans matsedel är framtagen i samarbete med kokerskorna i förskolorna som har lämnat recepten. Matsedeln har därefter näringsvärdesberäknats för att följa Svenska näringsrekommendationer (SNR). Matsedel är 10-veckor, men har många alternativa rätter. Matsedeln följer riktlinjerna för barnomsorgens måltider som Livsmedelsverket och Svenska kommunförbundet sammanställt.

Mer om mat i förskolan

Yngre barn 072 – 084 37 09
Äldre barn 072 – 084 35 37
Köket 060 – 19 97 23

Kontakt

Baldersvägens förskola

Baldersvägen 64
856 40 Sundsvall

Öppettider

Måndag - Fredag 06.30-17.30

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.