Konserter

Välkommen till höstens Musik i magasinet.

Musica Mobile

Onsdag 10 oktober klockan 12.00

Nordiska Blåsarkvintetten tar med publiken på en ny sorts upplevelse. Musikerna interagerar med publiken i en annorlunda, humoristisk och uttrycksfull musikalisk dialog, som ska tilltala alla, oavsett ålder.

Fri entré. Begränsat antal platser.

Alla dessa år med Jan Boholm

Onsdag 7 november klockan 12.00

I denna konsert framför Jan Boholm sina egna sånger om tid som går, som gått och som komma skall. Sånger om att vara människa, om tiden vi lever i, om kärlek och förvirring. Alltid med utgångspunkt i personliga betraktelser, med texter som vill berätta något om livet. Och med musikaliska influenser från 60-talet till idag, såsom Beatles, Waterboys, John Holm, Clash, Anders F. Rönnblom, Bob Dylan, Nick Cave med flera.

Medverkar gör Jan Boholm, Olov Sjögren, Jocke Hillborg och Joel Westman.

Köp biljett »

En Frida för själen

Onsdag 14 november klockan 12.00

I den nya musikteater-föreställningen En frid(a) för själen sjunger och berättar skådespelaren Anna Bromee varmt, humoristiskt & berörande utifrån Anni-Frid Lyngstads musik. Från de tidiga åren på 1960-talet när en tonårig Anni-Frid sjöng i dansorkestrar i Sörmland, vann en talangjakt och fick sjunga i Hylands hörna – via världs-turnéerna med ABBA – till de personliga solo-albumen på 1980- och 90-talet där Frida debuterar som kompositör & text-författare.

Gunilla Nyroos har regisserat föreställningen, som spelas med Fridas välsignelse.

Köp biljett »

Helafton

Onsdag 21 november klockan 12.00

Nordiska Kammarensemblen bjuder på smakprov ur sin Helafton-konsert. Denna gång är temat hela verk och programmet består av musik av bland annat Franz Berwald och Nino Rota.

Fri entré. Begränsat antal platser.

Julens pärlor

Onsdag 5 december klockan 12.00
Torsdag 6 december klockan 12.00

Ta en paus inför julstöket och starta julfirandet med en stämningsfull konsert. Nordiska Blåsarkvintetten framför traditionella julsånger och andra klassiker.

Fri entré. Begränsat antal platser.

Kontakt

Kulturmagasinet

060-19 18 00

Kulturmagasinet
851 96 Sundsvall

Öppettider

måndag-torsdag klockan 10-19
fredag klockan 10-18
lördag-söndag klockan 11-16

Carina Thorelli Möllerberg Kultursekreterare

060-19 18 55, 070-340 90 78

Sundsvalls museum
Kulturmagasinet
851 96 Sundsvall

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.