Föreställningar

Välkommen till vårens föreställningar. Biljetterna släpps torsdag 17 januari.

Biljetter kan du köpa i vår reception eller hos Entré Sundsvall. Begränsat antal platser.

Dom kallar oss Lappdjävlar

Tisdag 5 februari klockan 17.30

Dom kallar oss Lappdjävlar handlar om grundläggande värderingar och alla människors lika värde. Ola Stinnerbom dansar den samiska historien och berättar om statens förtryck och rasistiska värderingar hämtade direkt från svenska uppslagsverk. Hur ska man kunna vara sig själv, när man blir kränkt i vetenskapens namn eller när staten sätter upp regler för vem som är same.

Köp biljett »

MaMa Dada

Lördag 23 februari klockan 14.00

En musikteaterföreställning om sex utvalda kvinnor som var verksamma inom dadaismen. MaMa Dada gestaltar kvinnorna, berättar om dem, dadaismen och tiden de levde i. De framför texter, sånger och poesi skrivna av Elsa von Freytag, Mina Loy, Beatrice Wood med flera och låter dadaismen som form inspirera framförandet.

Medverkande: Bodil Carr Granlid och Therese Stenshäll.

Köp biljett »

Föregångerskan

Onsdag 20 mars klockan 12.00

Catherine Westling i en monolog som med humor och frenesi berättar om kampen för en rättighet som oftast tas för given, men som vi idag måste värna om, mer än någonsin – den kvinnliga rösträtten.

Köp biljett »

Kvinnor – en stört skön monolog

Onsdag 17 april klockan 12.00

Fyra kvinnor, fyra perspektiv. En humoristisk och dramatisk monolog med Sofia Andersson. Vi möter fyra kvinnor i olika livssituationer. De har alla förlorat något, och vunnit något. De kämpar med kvinnorollen, slåss för sina identiteter och vägrar att bli osynliggjorda.

Manus och regi: Martin Lindberg.

Köp biljett »

Kontakt

Kulturmagasinet

060-19 18 00

Kulturmagasinet
851 96 Sundsvall

Öppettider

måndag-torsdag klockan 10-19
fredag klockan 10-18
lördag-söndag klockan 11-16

Carina Thorelli Möllerberg Kultursekreterare

060-19 18 55, 070-340 90 78

Sundsvalls museum
Kulturmagasinet
851 96 Sundsvall

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.