Barnkultur

Illustration

Sundsvall erbjuder musik, dans, teater och film i en skön blandning för barn och vuxna tillsammans.

I programmet Barnkultur hittar du ett stort utbud av evenemang och upplevelser riktat till barn. Ta del av programmet här eller hämta det på Kulturmagasinet och på alla bibliotek. Det kommer ut varje vår och höst. I Barnkulturprogrammet presenteras arrangemang som Sundsvalls museum, Scenkonst Västernorrland, Sundsvalls stadbibliotek, Norra  berget och andra aktörer arrangerar.

Våren 2018 kommer att bjuda på många härliga upplevelser i teatersalongerna och på andra platser i Sundvalls kommun! Programmet kommer från tryckeriet under vecka 4 och biljettsläpp för samtliga föreställningar är onsdag 24 januari. Du köper biljetterna i Kulturmagasinets reception, 060-19 18 00, Entré Sundsvall, 060-15 54 00 eller på webben www.entresundsvall.se

Barnkulturprogram

Foto: Jonas Jörneberg

Här är Barnkulturprogrammet för våren 2018 Barnkulturprogram vår 2018_webb_reviderad

Notera att Teater Tres föreställning Frö har nya speldatum. Länk till biljettförsäljning till den föreställningen.

Med försäljningen via Entré Sundsvalls webb blir det lättare att löpa på biljetter till föreställningarna som sker på Alnö, Ljustadalen, Kvissleby, Indal, Matfors och Stöde. Vi säljer biljetter till alla föreställningar som Sundsvalls museum arrangerar via Entré Sundsvalls biljettsystem.
Det betyder att du kan köpa biljetter över disk i Kulturmagasinet och i Stadhuset hos Entré Sundsvall och via tfn till de båda ställena.
Här är en länk till vårens samtliga föreställningar som Sundsvalls museum arrangerar som du kan köpa via www.entresundsvall.se
Välkommen till en innehållsrik säsong!!!

Kontakt

Håkan Nordman Kultursekreterare

060-19 21 06, 070-374 77 20

Sundsvalls museum
Kulturmagasinet
851 96 Sundsvall

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.