Digital Koronadans

Traces of Time. Ett danssolo av och med Elin Kristoffersson om begreppet tid och olika perspektiv på tid. Ta del av det här, digitalt!

Traces of Time med Korona Dans

 

I Korona Dans nya soloföreställning tolkar dansaren Elin Kristoffersson begreppet tid och vår upplevelse av tid. Rörelse, sand, musik av Händel och live-inspelade ljudlandskap bygger föreställningen. I jämförelse med den geologiska tidsskalan är ett människoliv kortare än en blinkning, samtidigt kan upplevelsen av ett ögonblick rymma hela universum. Sanden som rinner genom våra fingrar lämnar spår av tiden.

Korona Dans är baserad i Härnösand och producerar dansföreställningar av Elin Kristoffersson sedan 2009. Traces of Time är ett samarbete med Northern Sustainable Futures och är delvis producerat hos Moskosel Creative Lab i Arvidsjaur. Produktionen stöds av Region Norrbotten, Region Västernorrland och Dans Västernorrland.

Idé, koreografi och dans: Elin Kristoffersson
Musik: Largo ur Xerxes av G.F. Händel
Cello: Emma Haake
Orgel: Masako Karlsson
Ljudlandskap: Elin Kristoffersson
Kostym: Cecilia Götesdotter Axelsson
Foto: Maria-Thérèse Sommar

Kontakt

Kulturmagasinet

060-19 18 00

Kulturmagasinet
851 96 Sundsvall

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.