Film i skolan-dagen 2020

Film i skolan

Vi arrangerar en inspirerande mötesplats för alla som arbetar med filmkultur för barn och unga.

Måndag den 26 oktober bjuder Film Västernorrland och Sundsvalls kommun in till Film i skolan-dagen i Sundsvall.
En inspirerande dag med föreläsningar som ger tips och råd hur film kan användas i klassrummet. Deltagandet är kostnadsfritt och riktar sig till hela Västernorrlands län.

Film i skolan-dagen

Måndag den 26 oktober bjuder Film Västernorrland och Sundsvalls kommun in till den årliga Film i skolan-dagen i Sundsvall!

Vi har kommit att leva i en ny tid. Där många av våra vardagliga möten med människor sker på distans, genom webkamera och skärm, och där vår information i ännu större utsträckning än tidigare kommer från olika digitala källor. Hur hösten och framtiden kommer att bli vet vi inte, men vi kan nog vara rätt säkra på att digitala verktyg är här för att stanna.

Under årets Film i skolan-dag är det just de digitala pedagogiska verktygen som kommer att stå i centrum. Vi presenterar bland annat senaste nytt kring den pedagogiska plattformen Filmriket och Svenska Filminstitutets nya samtalsmodell kring film.

Detaljerat programinnehåll kommer i mitten av september.

Vi planerar att dagen genomförs digitalt.

Dagen är kostnadsfri men anmälan krävs.
Anmäl dig senast den 18 oktober.


Mer information:
Håkan Nordman, Sundsvalls museum, 070-374 77 20
Cecilia Träff, Film Västernorrland, 070-18850508

Anmälan hittar du hos Film i Västernorrland. 

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.