Gärdehov stängt tills vidare för allmänheten

Sundsvalls kommun har beslutat att förlänga Regeringens tidigare fattat beslut om stängning av inomhusanläggningar för idrott och motion tillsvidare.

Kommunens samtliga idrottshallar, simhallar och ishallar hålls fortsatt stängda med undantag för skolverksamhet  och träningsverksamhet för barn och ungdomar födda 2002 eller senare samt yrkesmässig elitidrott.

Covid-19 – Här kan du läsa vad som gäller vid de kommunala idrottsanläggningarna

Covid-19 lagen

I enlighet med covid-19 lagen, med minst 10 kvadratmeter av tillgänglig yta per person, har vi anpassat hur många besökare som får vistas i våra lokaler. Maxantalet finns skyltat vid respektive entré samt på anläggningens hemsida på sundsvall.se. Det är föreningens ansvar att anpassa sin verksamhet till covid-19 lagen.

Här hittar du max antal personer som gäller  i våra anläggningar