Gärdeskoj – Sveriges största inomhuspicknick

Folk som sitter på filtar på Nordichallens konstgräs i samband med Gärdeskoj

Ej klart med datum 2020
klockan 10.00-16.00

För åttonde året anordnar nu Sundsvalls kommuns idrottsplatsenhet Gärdeskoj, tillsammans gör vi detta till Sveriges största inomhuspicknick. Närmare 5000 personer deltog vid picknicken ifjol…

 

Under en lördag i början av januari öppnar Sundsvalls kommun upp hela anläggningen Gärdehov. I A-hallen kan det vara konståkningstävlingar hela dagen, på bandyplan match och i curlinghallen pågår tävlingar eller prova på. Till alla matcher och tävlingar är det fritt inträde för alla Gärdeskojare. I B-hallen erbjuds allmänhetens åkning där Sportoteket finns på plats och lånar ut utrustning, tag chansen att prova åka skridskor om du inte gjort det tidigare?

Sen har vi naturligtvis den stora picknicken med massor av skoj i Nordichallen som vi dagen till ära har höjt temperaturen till rena rama sommarvärmen. Gärdeskoj är idag Sveriges största inomhuspicknick och förra året deltog närmare 5000 personer under dagen.

Slå dig ner i gräset och njut av medhavd fika till fågelkvitter, utmana familjen i kubb, lira fotboll med kompisarna eller prova på någon av alla prova-på aktiviteter som alla fantastiska föreningar erbjuder. Utmana spelare från Giffarna eller SDFF, lägg en straff eller testa en göra en tunnel, eller varför inte dela upp i två lag? Det här är en dag av gemenskap, en dag för att prova på aktiviteter hos föreningar som du aldrig tidigare gjort och en dag för föreningar att visa upp sina verksamheter.

Gratis entré och alla aktiviteter är kostnadsfria!

Hålltider: 10.00-16.00

Program kommer i december månad.

Det är gratis att parkera denna dag, vi uppmanar ändå att ni inte parkerar in andra bilar. Parkera två och två i varje led. Det finns även en stor grusparkering längs Nordichallens östra sida.

Det blir som vanligt många föreningar som utställare där du kan ställa frågor och även prova-på aktiviteter.

Information kommer

Vi hjälper din förening:

  • Föreningsbyrån, fråga om alla bidrag eller vilka möjligheter just din förening kan ansöka om medel. Fråga efter föreningar som du inte känner till.

Verksamheter att besöka från Sundsvalls kommun

  • Föreningsbyrån
  • Sportoteket
  • Matforshallen
  • Himlabadet
  • Njurundahallen
  • Stödehuset
  • Alnöbadet
  • Trygga Sundsvall

Café finns på plats i Nordichallen till vänster när du kommer nerför trappen.

Kontaktpersoner som kan ge ytterligare information

Mejl: fritidsinformation@sundsvall.se

Jennie Sahlin, telefon 070-668 59 49
Stefan Kjellberg, telefon 072-555 99 29
Peter Nordlinder, telefon 060-19 16 54
Roger Andersson, telefon 070-579 12 57

Vi finns även på plats att nå under hela dagen.

 

HOPPAS PÅ OCH SER FRAM MOT EN JÄTTETREVLIG PICKNICK!

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.