Tonhallen

Tonhallen

Konserter, möten och teater vid foten av Norra Berget med plats för 830 personer.

VIKTIG INFORMATION
Så hanterar Sundsvalls kommun Coronaviruset Covid-19
På Facebook hittar du löpande information

Teknik, akustik, scen, publikvänlighet, allt i samverkan gör Tonhallen till ett centrum för kulturarrangemang av olika slag. Det är Nordiska Kammarorkesterns hemmascen och i anslutning till Tonhallen repeterar ett flertal ensembler från genrer som t. ex. klassisk musik, folk och världsmusik och jazz. En stor del av konserterna från dessa ensembler ges till barn och unga i länet.  Lokalen används inte enbart för konserter utan ofta för föreläsningar och konferenser.

Parkering
I anslutning till Tonhallen finns 214 parkeringsplatser. Avgift 9-18, (9-15). Gratis parkering kvällar och söndagar. Automat för kort betalning finns eller betala via Parksters app i telefonen.

Bussar
Bussar går från Navet (Sundsvalls Busstation), det tar ca 5 min. Turen går precis förbi Tonhallen och busshållplatsen ligger nedanför våra parkeringar. Din turs turlista för linje 3, (Tonhallen ligger vid hållplats Sporthallen.)

Hitta till Tonhallen

Tonhallen ligger 2 km  från Sundsvalls Centrum och längs Selångersån finns en gångväg. Tonhallen ligger bredvid Sporthallsbadet/Himlabadet som ligger höger sida om du går från centrum.
Adress: Universitetsallén 24, Sundsvall.

Hittegods

Har du glömt något på Tonhallen anmäler du det i vårt webbformulär.

Webbformulär Hittegods

Länkar

Boka Tonhallen
Biljetter
Tekniska uppgifter om Tonhallen

Kontakt

Caroline Durango Enhetschef & Evenemangskoordinator Tonhallen

060-658 53 93

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.