Spela bingo och promenera runt i Sundsvall

Om fantasin tryter en ledig dag är det här en uteaktivitet för hela familjen där ni ger er ut på bingojakt ute i naturen eller på stan.

Sätt ihop en bingobricka med några saker som är lätta att hitta i stenstan, trafikmiljön, parken eller kanske skogen. Anpassa efter ålder på den eller de som ska ut och leta. Om du inte vill göra egna kan du skriva ut en eller flera av de brickor vi gjort.

Skriv ut så många bingobrickor som behövs, t.ex. en per person eller familj. Det hela går ut på att ni tar en promenad och försöker hitta sakerna som anges på brickan, ute i trafiken. Du sätter ett kryss som markerar att du sett föremålet.

Den person som först får ihop en rad ropar ”Bingo!”. Liggande, stående och sneda rader är godkända. Fortsätt gärna sedan att också tävla om hel bricka.

Lycka till och ha det så härligt ute i friska luften!Det finns totalt fyra olika varianter och i listan nedan finns två versioner av varje bingobricka, en jpg-fil och en pdf-fil:

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.