Vintercyklist

Vintercyklist

Erfaren vintercyklist, se hit!

Vintercyklisten 2019 pågår mellan den 1 november 2019 – 30 april 2020. 

I år söker Sundsvalls kommun Vintercyklister som har cyklat ett antal vintrar tidigare och som har erfarenhet av olika vinterväglag.

Vem söker vi?

Du ska ha cykeln som huvudtransportmedel året om och du ska vilja bidra till att förbättra vinterväghållningen för de som går och cyklar. Vi tror att du bor max 6-7 kilometer från Sundsvalls stadskärna och att en stor del av din resa sker på något av våra cykelhuvudstråk.

Våra förväntningar på dig som Vintercyklist

Som Vintercyklist åtar du dig att cykla under perioden 1 november 2019 till 30 april 2020. Under den perioden kommer du att vara i tät kontakt med kommunens ansvariga för vinterväghållningen. Du kommer också att få träffa de andra Vintercyklisterna och driftledningen vid ett par tillfällen under perioden.

Som tack för hjälpen kommer du att få ett presentkort till ett värde av 1000 kr. Presentkortet kan du använda för att vinterutrusta dig och din cykel som du själv finner lämpligt.

Anmälan till årets vintercyklist är stängd. Välkommen att söka nästa år.

Kontakt

Angelica Lindqvist Projektledare, Hållbart resande

060-19 15 39

Linnéa Lång Kommunikationsstrateg

060-19 13 31

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.