Slink In

Slink In är en daglig verksamhet som drivs av socialtjänsten och vänder sig till människor i socialt utanförskap.

Slink In ligger på Villagatan 16, ca 500 meter från centrum i fd förskolan Solgläntans lokaler.

Vad kan du göra på Slink In

På Slink In har gästerna möjlighet att fika för självkostnadspris, läsa dagstidningar, ringa olika myndigheter samt få råd och stöd.

På förmiddagarna har Slink In ”drop in verksamhet”,  under eftermiddagarna är det riktad verksamhet i grupp och individuellt. Det kan handla om fysisk träning, kost och matlagning, tjejgrupp, killgrupp, samhällsinformation och träffar av olika slag.

Nästan självförsörjande

Förutom lön och hyreskostnad är Slink In helt självförsörjande och får hjälp av en del sponsorer (exempelvis Ica Esplanad, Stenstaden, Citybolaget). Verksamheten samarbetar även med en hel del andra organisationer, till exempel Frälsningsarmén, KRIS och LP-Stiftelsen.

Slink In har runt 10.000 besökare per år eller 45-50 personer per dag.Två handledare arbetar på Slink In och ambitionen är att stötta människor till en förändring i deras liv.

Öppettider

Öppettiderna för ”drop in” är klockan 07.00-12.00 måndag-fredag.

Kontakt

Gisela Lindborg Områdeschef

060-19 19 78, 070-699 27 27

Områdeschef
Gisela Lindborg
Telefon: 060-19 19 78
070-699 27 27

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.