Jobba som sjuksköterska i kommunen

Kan vi vara den arbetsgivare och den arbetsplats som du söker? Vi vill i alla fall få chansen att berätta vad vi kan erbjuda dig.

I våra verksamheter arbetar du tillsammans med flera andra professioner för att tillgodose en god och säker vård för våra medborgare i deras hem. Vi har medborgarens perspektiv i fokus och har stor respekt för att det är hjälp i deras hem det handlar om vare sig de bor i villa, lägenhet eller i något av kommunens boenden. Våra verksamheter finns inom det egna hemmet inom Socialpsykiatri, LSS gruppbostad, särskilda boenden för äldre, korttidsvård och hemsjukvård. Har du en vidareutbildning inom psykiatri, äldrevård eller som distriktssjuksköterska är det extra meriterande.

Om du kan erbjuda oss din kompetens och vill bli en del av våra tvärprofessionella team och bidra i vår verksamhetsutveckling för en god och säker vård – då kan vi erbjuda dig bra möjligheter i din yrkesprofession och utveckling!

Du som medarbetare utvecklar verksamheten

Kanske har du hört talas om Skönsmomodellen? Det är ett utvecklingsarbete där medarbetarna själva studerar, analyserar och utformar verksamheten utifrån vad som bäst bemöter behoven hos de vi är till för. Vård- och omsorgsförvaltningens ledning och chefer är också engagerade i arbetet och skapar förutsättningar för att arbetet ska lyckas. Skönsmomodellen har fått stor uppmärksamhet nationellt och i de verksamheter där man genomgått utvecklingsarbetet har kvalitén förbättrats för medborgarna och arbetsglädjen ökat för medarbetarna. Alla verksamheter i Sundsvalls vård- och omsorgsförvaltning ska genomgå detta utvecklingsarbete. Här kan du läsa mer: Skönsmomodellen, Sundsvalls kommun.

Vad kan vi erbjuda dig?

Tvärprofessionellt arbete i team

Vi arbetar tvärprofessionella i våra verksamheter, vilket har visat sig ge bättre kvalité för de vi är till för och större arbetsglädje för medarbetarna.

Årskort på träningsanläggning

Du får välja bland flera olika träningsanläggningar i kommunen där du får teckna årskort.

Arbetstider dagtid måndag till fredag

Som sjuksköterska i kommunen har du möjlighet till att arbeta dagtid vardagar med endast helgtjänstgöring var sjunde vecka.
Arbetstider på kvällar och nätter. Under livets olika skeden är behoven olika för att få en bra balans mellan arbete och fritid. Om tjänstgöring på annan tid än dagtid är attraktivt så kan vi erbjuda arbete på tider förlagda mellan klockan 15.00 och 7.00.

AST – Akademisk specialisttjänstgöring

Möjlighet att göra din specialistutbildning för sjuksköterskor med lön under utbildningen.

Sopplunch

En gång i månaden erbjuds ni sjuksköterskor och kollegor som arbetar inom rehab från hela kommunen delta på ett miniseminarium samtidigt som det servers sopplunch. Ett tillfälle att utbyta erfarenheter och att ge näring till både hjärnan och magen.

Workshops

Workshops anordnas en gång per halvår för reellt inflytande och delaktighet i verksamheten.

Trainee- och introduktionsprogram

För att känna dig trygg och få rätt förutsättningar för att kunna utföra ditt arbete får du som nyanställd genomgå ett introduktionsprogram. Bland annat så   blir du tilldelad en mentor. Sundsvalls kommun erbjuder traineetjänster för nyutexaminerade sjuksköterskor med konkurrenskraftig lön. Det är vårt traineeprogram som är ett fördjupat introduktionsår. Vi kan då redan i termin fem inleda ett mentorskap. Möjlighet att göra examensjobb i studierna där vi är ett stöd för studenten.

Låter det intressant?

Väcker det du läst ditt intresse? Välkommen att kontakta oss – för ett möte eller för att få tillgång till mer information

Kontakt

Annika Eriksson Verksamhetschef Stöd och omsorg

060-19 12 86

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.