Lidens tillagningskök – Meny

Meny Liden

Vecka 43

Måndag 25 oktober

  • Alternativ 1: Falukorvsgratäng med purjolök och paprika serveras med kokt potatis.
  • Alternativ 2: Lax på norrlandsvis serveras med potatis.

Tisdag 26 oktober

  • Alternativ 1: Sjömansbiff.
  • Alternativ 2: Ananasgratinerad kassler med ris.

Onsdag 27 oktober

  • Alternativ 1: Janssons frestelse med ägg.
  • Alternativ 2: Pepparrotssoppa med rotfruktsstrimlor.

Torsdag 28 oktober

  • Alternativ 1: Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis.
  • Alternativ 2: Fläskschnitzel med pepparsås och stekt potatis.

Fredag 29 oktober

  • Alternativ 1: Pannbiff med stekt lök och skysås serveras med kokt potatis.
  • Alternativ 2: Köttfärsgryta med rotfrukter och kokt potatis.

Lördag 30 oktober

  • Alternativ 1: Broccoli- och ostfylld rödspätta med skirat smör serveras med kokt potatis.
  • Alternativ 2: Lammgryta med kokt potatis.
  • Dessert: Kanelstekta äpplen i vaniljsås.

Söndag 31 oktober

  • Alternativ 1: Stekt kycklinginnerfilé med mild ädelostsås serveras med potatis.
  • Alternativ 2: Isterband med dillstuvad potatis.
  • Dessert: Kärleksmums.

Vecka 44

Måndag 1 november

  • Alternativ 1: Prinskorv med stuvad palsternacka och kokt potatis.
  • Alternativ 2: Champinjonsoppa.

Tisdag 2 november

  • Alternativ 1: Raggmunk med stekt fläsk och rödbetor.
  • Alternativ 2: Ugnsstekt torskfilé med kall picklessås och stekt potatis.

Onsdag 3 november

  • Alternativ 1: Köttbullar med stuvade makaroner.
  • Alternativ 2: Kycklinggryta med plommon och ris.

Torsdag 4 november

  • Alternativ 1: Ekologisk ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde.
  • Alternativ 2: Kalops med kokt potatis.

Fredag 5 november

  • Alternativ 1: Falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis.
  • Alternativ 2: Fiskgratäng med kokt potatis.

Lördag 6 november

  • Alternativ 1: Stekt fläskkarré med gräddsås och äppelmos servera med potatis.
  • Alternativ 2: Lapskojs med kokt potatis.
  • Dessert: Tårta

Söndag 7 november

  • Alternativ 1: Winerfärs med gräddsås och klyftpotatis.
  • Alternativ 2: Laxpudding.
  • Dessert: Pannacotta med gelehallon.

Vecka 45

Måndag 8 november

  • Alternativ 1: Kålpudding med kokt potatis.
  • Alternativ 2: Pepparrotssoppa med rotfruktsstrimlor.

Tisdag 9 november

  • Alternativ 1: Bruna bönor med stekt fläsk och korv.
  • Alternativ 2: Carbonarasås med kokt potatis.

Onsdag 10 november

  • Alternativ 1: Oxjärpar med vinbärssås och ris.
  • Alternativ 2: Fiskgratäng med soltorkad tomat och kokt potatis.

Torsdag 11 november

  • Alternativ 1: Spenatsoppa med ägg och pannkaka med sylt och grädde.
  • Alternativ 2: Prinskorv och äggröra med kokt potatis.

Fredag 12 november

  • Alternativ 1: Biff stroganoff med kokt potatis.
  • Alternativ 2:Kycklinpytt i panna och kall currysås serveras med pasta.

Lördag 13 november

  • Alternativ 1: Västerhavsfisk i skarpsås.
  • Alternativ 2: Ugnsgratinerad kotlettrad med kokt potatis.
  • Dessert: Osötad ananaspaj.

Söndag 14 november

  • Alternativ 1: Kycklingfilé med bearnaisesås och kokt potatis.
  • Alternativ 2: Falukorvsgratäng med chili.
  • Dessert: Ostkaka med keso.

Vecka 46

Måndag 15 november

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Tisdag 16 november

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Onsdag 17 november

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Torsdag 18 november

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Fredag 19 november

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Lördag 20 november

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:
  • Dessert:

Söndag 21 november

  • Alternativ 1: .
  • Alternativ 2:
  • Dessert:
  • Veckans alternativ:
  • Söndag middag:
  • Veckans soppa:

maltider@sundsvall.se 060-191569

 

Kontakt

Sundsvalls Mat & Måltider

060-19 15 69

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.