Attmarhem tillagningskök – Meny

Attmarhem Meny

Vecka 43

Måndag 25 oktober

  • Alternativ 1: Stekt kassler med ostsås och stekt potatis.
  • Alternativ 2: Fiskgratäng med kaviar och purjolök serveras med potatis.

Tisdag 26 oktober

  • Alternativ 1: Köttbullar med gräddsås och lingonsylt serveras med potatismos.
  • Alternativ 2: Pepparrotssoppa  med hembakat bröd och pålägg.

Onsdag 27 oktober

  • Alternativ 1: Stekt sill med löksås och kokt potatis.
  • Alternativ 2: Rotsaksgratäng med rökt skinka och kokt potatis.

Torsdag 28 oktober

  • Alternativ 1: Köttsoppa och pannkaka med sylt och grädde.
  • Alternativ 2: Vegetarisk lasagne.

Fredag 29 oktober

  • Alternativ 1: Rödspätta med kall dressing och kokt potatis.
  • Alternativ 2: Rökt kalkon med legymsallad och kokt potatis.

Lördag 30 oktober

  • Alternativ 1: Burgundisk köttgryta med kokt potatis.
  • Alternativ 2: Prinskorv med stuvad spenat och kokt potatis.
  • Dessert: Morotskaka.

Söndag 31 oktober

  • Alternativ 1: Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis.
  • Alternativ 2: Kycklinggryta med ris.
  • Dessert: Mannagrynspudding med saftsås och grädde.

Vecka 44

Måndag 1 november

  • Alternativ 1: Stekt falukorv med stuvade morötter och kokt potatis.
  • Alternativ 2: Fiskbullar i dillsås med potatis.

Tisdag 2 november

  • Alternativ 1: Pölsa med rödbetor och kokt potatis.
  • Alternativ 2: Ost -och grönsakssoppa med bröd och pålägg.

Onsdag 3 november

  • Alternativ 1: Stekt strömming med skirat smör och potatismos.
  • Alternativ 2: Skinksås och pasta.

Torsdag 4 november

  • Alternativ 1: Ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde.
  • Alternativ 2: Korv -och rotsaktsgryta med kokt potatis.

Fredag 5 november

  • Alternativ 1: Fläskkotlett med pepparsås och kokt potatis.
  • Alternativ 2: Kalvsylta med rödbetssallad och kokt potatis.

Lördag 6 november

  • Alternativ 1: Kokt lax med dillmajonäs och kokt potatis.
  • Alternativ 2: Tomatsoppa med pålägg och hembakat bröd.
  • Dessert: Rulltårtsbakelse.

Söndag 7 november

  • Alternativ 1: Pepparrotskött med kokt potatis.
  • Alternativ 2: Äggakaka med lingonsylt.
  • Dessert: Toscapäron med vispgrädde.

Vecka 45

Måndag 8 november

  • Alternativ 1: Varmkorv med potatismos.
  • Alternativ 2: Spenatsoppa med ägg serveras med bröd och pålägg.

Tisdag 9 november

  • Alternativ 1: Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och rödbetor.
  • Alternativ 2: Fisk bordelaise med gurkmajonäs och kokt potatis.

Onsdag 10 november

  • Alternativ 1: Fläsklägg med rotmos.
  • Alternativ 2: Köttfärsfrestelse.

Torsdag 11 november

  • Alternativ 1: Svampsoppa och pannkaka med sylt och grädde.
  • Alternativ 2: Blomkålsgratäng med bacon och kokt potatis.

Fredag 12 november

  • Alternativ 1: Makaronipudding med skirat smör och lingonsylt
  • Alternativ 2: Olika sillsorter med ägg och skagenröra serveras med kokt potatis.

Lördag 13 november

  • Alternativ 1: Kalkonschnitzel med apelsinsås och ris eller potatis.
  • Alternativ 2: Kycklingsoppa med hembakat bröd och pålägg.
  • Dessert: Ananaspaj med grädde eller vaniljsås.

Söndag 14 november

  • Alternativ 1: Fisk i vitvinssås och kokt potatis.
  • Alternativ 2: Quornfärssås med spagetti.
  • Dessert: Ostkaka med vispgrädde och sylt.

Vecka 46

Måndag 15 november

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Tisdag 16 november

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Onsdag 17 november

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Torsdag 18 november

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Fredag 19 november

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Lördag 20 november

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:
  • Dessert:

Söndag 21 november

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:
  • Dessert:
  • Veckans alternativ:
  • Söndag middag:
  • Veckans soppa:

maltider@sundsvall.se 060-191569

Kontakt

Sundsvalls Mat & Måltider

060-19 15 69

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.