Attmarhem tillagningskök – Meny

Attmarhem Meny

Vecka 16

Måndag 18 april Annandag påsk

  • Alternativ 1: Lammfärsbiffar med gräddsås och kokt potatis.
  • Alternativ 2: Äggakaka med lingonsylt.
  • Dessert: Kladdkaka med vispgrädde.

Tisdag 19 april

  • Alternativ 1: Isterband med stuvad potatis.
  • Alternativ 2: Fiskbullar i dillsås och kokt potatis.

Onsdag 20 april

  • Alternativ 1: Kalops med rödbetor och kokt potatis.
  • Alternativ 2: Ugnsstekt falukorv med kokt potatis.

Torsdag 21 april

  • Alternativ 1: Broccolisoppa och fläskpannkaka med lingonsylt.
  • Alternativ 2: Fiskgratäng med kokt potatis.

Fredag 22 april

  • Alternativ 1: Fläskkotlett med gräddsås och kokt potatis.
  • Alternativ 2: Makaronipudding med skirat smör och lingonsylt.

Lördag 23 april (Restaurangen stängd, endast matlåda)

  • Alternativ 1: Nötstroganoff med ris eller kokt potatis.
  • Alternativ 2: Korv -och rotsaksgryta med kokt potatis.
  • Dessert: Rabarberkaka med vaniljsås.

Söndag 24 april (Restaurangen stängd, endast matlåda)

  • Alternativ 1: Ost -och broccolifylld rödspätta med dillmajonnäs och kokt potatis.
  • Alternativ 2: Skinksås med pasta.
  • Dessert: Chokladpudding med vispgrädde.

Vecka 17

Måndag 25 april

  • Alternativ 1: Stekt fläsk med löksås och potatis.
  • Alternativ 2: Skinkfrestelse.

Tisdag 26 april

  • Alternativ 1: Rotmos och fläsklägg.
  • Alternativ 2: Husets lasagne.

Onsdag 27 april

  • Alternativ 1: Ugnsgratinerad korv med potatismos.
  • Alternativ 2: Kokt fisk med dill och citronsås och kokt potatis.

Torsdag 28 april

  • Alternativ 1: Kålsoppa med korvslantar och pannkaka med sylt och grädde.
  • Alternativ 2: Svampgratinerad kassler med ris eller kokt potatis.

Fredag 29 april

  • Alternativ 1: Bondomelett med rödbetor.
  • Alternativ 2: Kalvsylta med rödbetssallad och kokt potatis.

Lördag 30 april

  • Alternativ 1: Laxpudding med skirat smör.
  • Alternativ 2: Kycklinggryta med ris eller kokt potatis.
  • Dessert: Ananaspaj med vaniljsås eller grädde.

Söndag 1 maj

  • Alternativ 1: Fläskfilé med rödvinssås och potatisgratäng.
  • Alternativ 2: Raggmunk med lingonsylt.
  • Dessert: Citronmousse.

Vecka 18

Måndag 2 maj

  • Alternativ 1: Stekt fisk med stuvad spenat och kokt potatis.
  • Alternativ 2: Rotsaksgratäng med rökt kalkon och kokt potatis.

Tisdag 3 maj

  • Alternativ 1: Pölsa med rödbetor och kokt potatis.
  • Alternativ 2: Husets sallad med dressing och hembakat bröd.

Onsdag 4 maj

  • Alternativ 1: Köttbullar med stuvade makaroner.
  • Alternativ 2: Fiskgratäng med purjolök och kaviar serveras med kokt potatis.

Torsdag 5 maj

  • Alternativ 1: Laxsoppa och pannkaka med sylt och grädde.
  • Alternativ 2: Ost -och baconsås med pasta.

Fredag 6 maj

  • Alternativ 1: Högrevsgryta med kokt potatis.
  • Alternativ 2: Kokt skinka med mimosasallad och kokt potatis.

Lördag 7 maj

  • Alternativ 1: Kycklinginnerfilé med ädelostsås och ris eller kokt potatis.
  • Alternativ 2: Tomatströmming med kokt potatis.
  • Dessert: Mintpäron med vispgrädde.

Söndag 8 maj

  • Alternativ 1: Revbensspjäll med gräddsås och kokt potatis.
  • Alternativ 2: Lunchkorv med senapssås och kokt potatis.
  • Dessert: Ostkaka med sylt och grädde.

Vecka 19

Måndag 9 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Tisdag 10 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Onsdag 11 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Torsdag 12 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Fredag 13 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Lördag 14 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:
  • Dessert:

Söndag 15 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:
  • Dessert:

Vecka 20

Måndag 16 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Tisdag 17 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Onsdag 18 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Torsdag 19 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Fredag 20 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Lördag 21 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:
  • Dessert:

Söndag 22 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:
  • Dessert:

Vecka 21

Måndag 23 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Tisdag 24 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Onsdag 25 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Torsdag 26 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Fredag 27 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:

Lördag 28 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:
  • Dessert:

Söndag 29 maj

  • Alternativ 1:
  • Alternativ 2:
  • Dessert:

maltider@sundsvall.se 060-191569

Kontakt

Sundsvalls Mat & Måltider

060-19 15 69

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.