Fältverksamheten

Sundsvalls kommuns uppsökande och förebyggande arbete med ungdomar i åldern 13-25 år.

Fältverksamhet Kultur och Fritid

Kultur och fritids fältverksamhet bedriver uppsökande och förebyggande arbete bland ungdomar i riskzon. Målgruppen är ungdomar 13-25 år.

Vi arbetar för att skapa relationer vilket är centralt för att verka förebyggande och skapa möjligheter till förändring utifrån det individuella behovet. Grunden för oss är det uppsökande arbetet som innebär att vi arbetar på kvällar och vissa helger. I arbetet ingår även att kartlägga ungdomsfenomen samt ungdomars situation och behov.

Vi arbetar på individuell, grupp- och strukturell nivå. Fältverksamhetens ledord är frivillighet, förtroende, respektfullt bemötande och flexibilitet. Vårt arbete dokumenteras och utvärderas kontinuerligt men framförallt finns vi som en resurs och ett stöd för ungdomar i Sundsvalls kommun. Vi finns på skolor, navet, centrum, fritidsgårdar och bostadsområden i hela kommunen.

Vi som jobbar med fältverksamheten på Kultur och fritid, Ungdomsavdelningen

Farhang Nijad Fältassistent 060-19 18 95070-399 93 31
Annette Berlin Fältassistent 070-627 59 10
Annika Karlsson Fältassistent 070-101 45 93

Länk till Ungdomsavdelningens fältverksamhet

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.