Vikariat och timvikariat

Hitta lediga vikariat och timvikariat i kommunen. Sök inom vård och omsorg och skola, förskola och kök.

Med anledning av covid-19 är personalläget inom vård och omsorg hårt ansträngt. Vi är därför i behov av personer till timvikariat och längre vikariat som kan sträcka sig över allt från några veckor till månader.

Läs mer och sök som timvikarie inom vård och omsorg

Med anledning av covid-19 är personalläget hårt ansträngt. Vi är därför i behov av personer till timvikariat och längre vikariat som kan sträcka sig över allt från några veckor till månader.

Att arbeta som vikarie

Som vikarie ska du kunna åka ut på arbete med kort varsel. Du arbetar på flera olika arbetsplatser och tiderna kan variera under arbetsdagen. Vanligtvis mellan klockan 6.30 till 18.00.

Att arbeta som vikarie innebär att träffa många olika människor, knyta kontakter samt skaffa sig värdefull erfarenhet från flera olika verksamheter.

Ansök som timvikarie inom skola, förskola och kök

När vi rekryterar vikarier tittar vi i första hand på utbildning, pågående utbildning och erfarenhet. Även om du saknar relevant utbildning kan du vara av intresse för vår verksamhet. För att jobba som vikarie inom förskola och skola ska du ha slutbetyg från gymnasiet.

För att börja arbeta som vikarie inom förskola och skola ska du begära utdrag ur Polisens belastningsregister och uppvisa originalet till oss. Beställ utdrag på sidan Belastningsregister – begär utdrag, Polisen

Timvikariat inom skola, förskola, kök – BoU

Kontakt

Bemanningsenheten inom vård- och omsorg

HR team Barn- och utbildning

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.