Frivilliguppdrag, arvoderade uppdrag

Här hittar du aktuella uppdrag. Det är inte anställningar utan frivilliguppdrag som du får ett arvode för.

Just nu söker vi …

Socialtjänsten i Sundsvall, stödinsatser vuxna och LSS söker

Stödfamilj

Till 12-årig aktiv kille med neuropsykiatriska funktionsvariationer och lindrig utvecklingsstörning. Vi söker en familj som bor på landet, gärna jordbruksfamilj, då den här killen är mycket intresserad av djur, traktorer, åka skoter/fyrhjuling samt att meka med saker.

Stödfamilj är en form av korttidsvistelse enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS.

Uppdraget som stödfamilj innebär att ta emot barnet i sitt hem för att ge avlastning till anhöriga samtidigt som barnet får möjlighet till miljöombyte och rekreation. Önskemål är att barnet ska kunna vistas hos sin stödfamilj ca en helg per månad.

Vi ser gärna att ni har erfarenhet av barn med funktionsnedsättning. Men vi ser först och främst till personlig lämplighet, intresse och engagemang.

Uppdraget som stödfamilj innebär ingen anställning utan det är ett arvoderat uppdrag. Ni får en ersättning i form av ett arvode och en omkostnadsersättning. Som uppdragstagare är ni olycksfallsförsäkrade under tiden för uppdraget.

Låter detta intressant är du välkommen att höra av dig för mer information till Birgitta Zetterberg uppdragssamordnare, 072/146 73 72

Intresseanmälningar skickas senast  181005 via e-post till:
birgitta.zetterberg@sundsvall.se

Välkommen med din intresseanmälan!

Fler sidor på sundsvall.se

Information om olika vad olika uppdrag inom frivilligt socialt arbete innebär.

 

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.