Lärare i matematik samt fysik & kemi år 7-9 till Vibackeskolan

Sista ansökningsdagen: 2021-04-23
Referensnummer: C53452

Om arbetsplatsen

Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Vi söker nu en högstadielärare i ämnet Matematik i kombination med Fysik/Kemi till Vibackeskolan!

Vibackeskolan är en F-9 skola som ligger på Alnö, ca en mil från centrala Sundsvall.

Idag har vi ungefär 750 elever och ca 100 medarbetare på vår fina nyrenoverade skola.

Vi har precis genomgått ett stort ny-, om- och påbyggnadsprojekt och vi ser fram till att hela skolan snart är helt färdig!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som ämneslärare i matematik i kombination med fysik/ kemi, med därtill hörande arbetsuppgifter som bl.a. mentorskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation eller motsvarande utbildning/ erfarenhet av undervisning i de aktuella stadierna/ ämnena.

Har du lärarexamen med bred kompetens eller specialpedagogisk vidareutbildning är det meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Önskvärt om du har goda IT-kunskaper. Alla våra elever i åk 7-9 har nämligen egna Chromebooks.

Personliga egenskaper

På vår skola har och tar vi ett gemensamt ansvar för våra elever och deras måluppfyllelse.

Vi söker därför personal med en god samarbetsförmåga som vill vara med i att utveckla våra elever och vår skola. Vi söker dig som tillsammans med dina kollegor vill jobba för att göra skolan och skolarbetet attraktivt, utmanande, begripligt och tillgängligt för alla våra elever.

Du brinner för att undervisa och har förståelse för elevers olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har lätt att skapa relationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Sundsvall
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 4
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande.

Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html

Sista ansökningsdag är; 2021-04-23

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktpersoner

Johan Borggren
Biträdande rektor
Telefon: 072 - 084 29 68
Epost: johan.borggren@sundsvall.se

Morgan Karlsson
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 060 - 19 10 00
Epost: morgan.karlsson@edu.sundsvall.se

Heléne Möller
Lärarförbundet
Telefon: 060 - 19 10 00
Epost: helene.moller@edu.sundsvall.se