Förskollärare till Bergsåker/Liden

Sista ansökningsdagen: 2021-06-13
Referensnummer: C53415

Om arbetsplatsen

Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

I bostadsområdet Bergsåker finner ni Härmsta förskola med 4 avdelningar , Lillhälloms förskola med 3 avdelningar och Robäckens förskola med 4 avdelningar. I grannområdet Granlo ligger Vikingens förskola med 4 avdelningar. Dessa förskolor tillhör alla Bergsåker/Granlo övningsförskoleområde.

I bostadsområdet Granloholm finner ni Falkens förskola som har 2 avdelningar. Alla förskolorna har nära till naturen och skogen vilket innebär att mycket av undervisningen sker utomhus.

Det är en förskollärartjänst på varje förskola vi söker.

Arbetsuppgifter

Arbete som förskollärare i arbetslag. I arbetet ingår planering, genomförande och utvärdering av undervisning.

Du ansvarar för att kontinuerligt och systematiskt dokumentera, följa upp, analysera och utvärdera verksamheten så att den utvecklas i enlighet med förskolans uppdrag och styrdokument.

Du har ett pedagogiskt ansvar för att utveckla undervisningen i verksamheten tillsammans med arbetslaget så att barnen utmanas och stimuleras till att erövra nya färdigheter, erfarenheter och kunskaper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Förskollärare. Det är meriterande om du har handledarutbildning.

Vi söker dig som arbetar med kollegialt lärande samt är en positiv ledare som tar eget initiativ samt ha en vilja att driva utvecklingen framåt. Vi lägger stor vikt vid att du vill verka för en hållbar utveckling där miljöintresse är en del. Du ska ha förståelse och se vikten av den pedagogiska miljöns betydelse i utbildningen samt goda IT-kunskaper.

Vi är övningsförskolor som tar emot studenter och det innebär att hela förskolan är en del i deras utbildning.

Du är positiv, nyfiken och har lätt för att samarbeta. Du är flexibel och kan pröva nytt när det behövs. Du ska vara väl förtrogen med förskolans uppdrag utifrån förskolans läroplan, samt att det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt och möter alla barn med respekt och ser barns olikheter som en tillgång.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Sundsvall
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 5
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Övrigt

Fler fackligarepresentanter:

Vikingens förskola: Katrin Ivarsson, Lärarförbundet 073 - 271 18 49

Falkens förskola: Eva-Maj Höglund, Lärarförbundet 060 - 658 31 67

Urval och intervjuer sker löpande.

Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html

Sista ansökningsdag är; 2021-06-13

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktpersoner

Carin Westin
Rektor
Telefon: 060 - 658 30 60
Epost: carina.westin@sundsvall.se

Ann-Christin Ulin, Härmsta förskola
Lärarförbundet
Telefon: 073 -841 86 82

Lotta Hallberg, Lillhälloms förskola
Lärarförbundet
Telefon: 073 - 082 49 74

Emma Nyman, Robäckens förskola
Lärarförbundet
Telefon: 073 - 271 17 04

Ingela Henningsson
Rektor Härmsta/Vikingen
Telefon: 070 - 376 72 78
Epost: ingela.henningsson@sundsvall.se

Eva Norman
Rektor Falken
Telefon: 060 - 658 31 70