Enhetschef till Stöd och Omsorg (VoF)

Sista ansökningsdagen: 2021-04-25
Referensnummer: C52840

Om arbetsplatsen

Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Stöd och omsorg söker nu en tydlig och engagerad enhetschef som ser möjligheter och vill vara med och utveckla verksamheten.

Vård- och omsorgsförvaltningen, Stöd och omsorg ger riktade insatser enligt Lagen om särskilt stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Som enhetschef kan du ansvara för exempelvis boende för barn eller vuxna, daglig verksamhet, personlig assistans, korttidvistelse eller korttidstillsyn.

Arbetsuppgifter

I din roll som enhetschef kommer du att vara ansvarig för att, utifrån uppsatta strategiska och operativa mål, driva och vidareutveckla enheter, samt ansvara för de kvalitativa och ekonomiska resultaten. Du är ansvarig för att enheten är en attraktiv arbetsplats där du motiverar och engagerar dina medarbetare och får alla att arbeta mot gemensamma mål med brukaren i fokus.

Kvalifikationer

Du som söker har adekvat högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenhet av verksamhetsområdet är meriterande.

Som person är du stabil, tydlig, strukturerad och har god samarbetsförmåga. I chefsrollen är du självgående, uthållig och har alltid ett tydligt brukarfokus. Du trivs i chefsrollen och är prestigelös och har en förmåga att engagera dina medarbetare. Du kan ta obekväma beslut i ditt ledarskap och kan även ta tag i konflikter. Du har mod att kritiskt granska din egen verksamhet och söka stöd och hjälp vid behov. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och dina IT-kunskaper är goda. Du har intresse av att arbeta mål- och resultatorienterat.

Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Om du är rätt person kan vi erbjuda dig ett intressant och utvecklande arbete där du kan göra skillnad!

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Sundsvall
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Sista ansökningstiden: 2021-04-25

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Kontaktpersoner

Jennie Högbom
Biträdande verksamhetschef
Telefon: 060-19 25 83

Anita Ångström
Bitr. Verksamhetschefer
Telefon: 060 - 19 21 28
Epost: anita.angstrom@sundsvall.se

Robin Fångsjö
Vision
Telefon: 060-19 19 88

Monica Hillvall
Ledarna
Mobil: 070-255 83 35