Sjuksköterskor till område Nord - Sundsvalls Kommun.

Sista ansökningsdagen: 2021-05-16
Referensnummer: C52980

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och utveckla Hälso- och sjukvården tillsammans med oss i Sundsvalls kommun? Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska / distriktssköterska som brinner för utveckling, gillar att få vara med och påverka och att hitta nya spännande arbetssätt till förmån för våra patienter.

Då en av våra sjuksköterskor ska vara föräldraledig söker vi omgående en sjuksköterska under ledigheten fram t.o.m. augusti 2022 med placering på Ljustagårdens äldreboende.

Vi söker även en pool-sjuksköterska/ distriktssköterska som kan arbeta över hela området nord, både på äldreboende och inom hemsjukvården.

Låter det som att vi kan erbjuda dig en intressant utmaning i arbetet så hör av dig.

Arbetsuppgifter

I våra verksamheter arbetar du tillsammans med flera andra professioner för att tillgodose en god och säker vård för våra medborgare i deras hem, vare sig de bor i villa, lägenhet eller i något av kommunens boenden. Vi har såväl somatisk vård som psykiatri, vård för personer med funktionsnedsättning och korttidsvård och demensvårdsenheter.

Vi är inne i en spännande utvecklingsfas där vi vill ge alla våra medarbetare förutsättningar till möten, samverkan och erfarenhetsutbyte och där vi uppmuntrar kreativitet och nya idéer. Vi vill ta till vara dina kunskaper och erfarenheter och vi ser handledning av studenter som en del i vår framtida utveckling och viktiga medspelare i verksamheten. Vi är i ett skede där vi nu utvecklar ett tvärprofessionellt arbetssätt och personcentrerad vård. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Vi erbjuder dig:

• arbete dagtid

• för närvarande tjänstgöring var 9:e helg.

• individuell kompetensutveckling

• kompetensutveckling med miniseminarier en gång i månaden.

Kvalifikationer

Sjuksköterskelegitimation godkänd av Socialstyrelsen är ett krav. B-körkort är ett krav.

Vi vill att du har god förmåga att samarbeta, har en personlig mognad och ett gott bemötande. Att vara flexibel och snabbt kunna ställa om i en omväxlande vardag är också viktigt för att du ska trivas hos oss.

Det är viktigt att du har ett intresse och engagemang där individen är medskapare i den vård vi ger. Vi tror även att du är proaktiv och aktivt bidrar till att finna arbetsformer som ger ökad kvalitet för dem vi finns till för, vilket i sin tur ger ökad arbetsglädje. Att se möjligheterna med nya digitala tekniker och nyfikenhet på hur vi kan se de verktyg vi har att tillgå, som värdeskapande är också något vi värdesätter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Sundsvall
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Övrigt

Det är 2 tjänster som är tillsvidareanställning på 100%, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktpersoner

Annette Sahlman
HR konsult
Telefon: 060-19 17 19

Camilla Winkler
Enhetschef Nord.
Mobil: 060- 19 84 45

Facklig företrädare kontakts via kommunens växel:
Vårdförbundet
Telefon: 060 - 19 10 00

Malin Sundström
Enhetschef Nord
Telefon: 060-19 84 48