Grundskollärare till S:t Olofsskolan Åkersvik

Sista ansökningsdagen: 2021-04-30
Referensnummer: C52503

Om arbetsplatsen

Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Vi gör det goda livet möjligt" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningsledningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen

tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Våra medarbetare är viktiga för oss!

S:t Olofsskolan är en mångkulturell skola belägen centrala Sundsvall och är indelad i två fysiska enheter. På S:t Olofsskolan/Sallyhill finns elever från förskoleklass upp till åk 3 men även ett fritidshem samt grundsärskola åk 1-6. Den andra enheten, S:t Olofsskolan/Åkersvik innehåller i dagsläget åk 4-7 och kommer från och med höstterminen 2021 att innehålla årskurserna 4-8.

Vi har ett välfungerande elevhälsoarbete där alla professioner hjälps åt för att alla elever ska få lyckas.

Arbetsuppgifter

Tjänsten omfattar undervisning i Matematik och NO på S:t Olofsskolan/Åkersvik. Tjänsten kan även innebära undervisning i teknik.

Mentorskap för en klass ingår i tjänsten. Tillsammans med övriga NO-lärare kommer du vara med i uppbyggnaden av en helt ny NO-institution.

Du kommer att arbeta i ett arbetslag tillsammans med 8-9 andra lärare, med ett gemensamt ansvar för eleverna i arbetslaget. Vidare så kommer du också att ingå i ett ämneslag tillsammans med övriga undervisande lärare i ämnet.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker tjänsten ska vara legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matematik och naturorienterande ämnen på högstadiet.

Meriterande om du även är behörig att undervisa i teknik.

Behörighet att undervisa i andra ämnen och eller stadier är meriterande.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att starta upp en NO-institution eller

liknande.

Du ska kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara lugn och tydlig och ha ett strukturerat

arbetssätt.

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Sundsvall
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande.

Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html

Sista ansökningsdag är; 2021-04 -30

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktpersoner

Øyvind Eriksen
Rektor
Telefon: 073 - 270 78 67

Louise Häggkvist
Kommunal
Telefon: 076 - 144 08 79

Lotta Forsberg
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 070- 177 31 93

Ann Nordlund
Lärarförbundet
Telefon: 072-218 97 13