Distriktssköterska eller sjuksköterska Kväll och natt

Sista ansökningsdagen: 2021-04-25
Referensnummer: C52777

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och utveckla Hälso- och sjukvården tillsammans med oss i Sundsvalls kommun? Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Vi erbjuder Dig ett arbete med stor variation i en arbetsgrupp som har roligt på jobbet och är mån om varandra. Ni är tillsammans ett team på 25 medarbetare.

Nu söker vi en distriktssköterska eller sjuksköterska som vill arbeta kväll och natt med hela Sundsvalls Kommun som upptagningsområde.

Arbetsuppgifter

I våra verksamheter arbetar du för att tillgodose en god och säker vård för våra medborgare i deras hem, vare sig de bor i villa, lägenhet eller i något av kommunens boenden. Vi har såväl somatisk vård som psykiatri, vård för personer med funktionsnedsättning och korttidsvård och demensvårdsenheter.

Arbetet innebär att du åker ut på planerade och akuta sjukvårdsuppdrag under jourtid. Du kommer att ha omväxlande och intressanta uppdrag, både planerade och oplanerade, en stor del i arbetet innebär att göra akuta, kliniska bedömningar både i patientens hem samt per telefon med boendepersonal eller hemtjänsten. Även uppdrag via 1177 förekommer. Sedvanligt tillkommer dokumentation i journalsystem Procapita men byte till nytt journalsystem är på gång.

Vi erbjuder dig:

• arbete kväll och natt

• schema lägger du i samråd med dina kollegor. Helgtjänstgöring 2 av 6 helger

• arbetstidsförläggning som innebär att 80-85 % av arbetstiden är patientrelaterad och 15-20 % är avsatt för kompetensutveckling, fördjupning, omvärldsbevakning, friskvård, reflektion och utvecklingsarbete

• möjlighet att söka Akademisk specialisttjänst (AST)

Kvalifikationer

Distriktssköterskelegitimation eller sjuksköterskelegitimation godkänd av Socialstyrelsen är ett krav. B-körkort är ett krav. Du har jobbat som sjuksköterska/distriktssköterska under flera år och det är en fördel om du har arbetat inom kommunal hälso- och sjukvård, men viktigast är att du har ett intresse och engagemang för uppdraget.

Vi söker dig som trivs i en miljö som kräver hög flexibilitet och förmåga att kunna ställa om då arbetsuppgifterna kan variera snabbt. Vi vill att du har god förmåga att samarbeta, är stresstålig och har ett gott bemötande.

Du bör ha god självkännedom, vara trygg i dig själv och i din yrkesroll. Du behöver ha ett intresse och engagemang för uppdraget och motiveras av att ge patienterna en god och säker vård.

Du har goda datorkunskaper och du måste ha körkort B

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det är viktigt att du har ett intresse och engagemang där individen är medskapare i den vård vi ger. Vi vill även att du är proaktiv och aktivt bidrar till att finna arbetsformer som ger ökad kvalitet för dem vi finns till för. Vi värdesätter att du ser möjligheter med ny digital teknik.

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Sundsvall
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Sista ansökningstiden: 2021-04-25

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktpersoner

Jessica Hollsten
Enhetschef
Mobil: 073-069 11 54

Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 060-19 10 00