Sommarvikarier inom vård och omsorg

Sista ansökningsdagen: 2021-05-09
Referensnummer: C46544

Om arbetsplatsen

Vill du ha ett viktigt och meningsfullt jobb i sommar? Gör skillnad - vi behöver dig som vikarie i sommar.

I arbetet ger du stöd, vård och omsorg till personer som behöver hjälp för att klara av sin vardag. Du får ett jobb med varierande arbetsuppgifter och vi ser gärna att du har tidigare yrkeserfarenhet.

Arbetsuppgifter

Vi söker totalt cirka 500 sommarvikarier till:

• Hemtjänst

• Äldreboende

• Omsorgsboenden för unga och vuxna med funktionsnedsättning

• Personlig assistans

Här kan du läsa mer om våra olika områden som du kan arbeta inom:

https://sundsvall.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/sommarvikariat-inom-vard-och-omsorg/

Vi ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns geografiskt i hela Sundsvalls kommun, såväl centrum som ytterområden. Våra brukares behov och dina kompetenser styr var du placeras. Tjänsterna är semestervikariat under perioden juni-augusti med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsterna innebär schemalagda arbetstider dagar, kvällar och helger. Vissa tjänster innebär natt- eller dygnstjänstgöring med jour. Om du trivs och är rätt person finns det goda chanser att du får fortsatt jobb som timvikarie.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor. Som person är du ansvarsfull, lyhörd, flexibel och anpassar ditt bemötande efter vad situationen kräver. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är duktig på att samarbeta med dina kollegor. Eftersom det även förekommer ensamarbete är det också viktigt att du är självständig.

Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom vård- och omsorgsområdet, är barnskötare med inriktning socialt eller pedagogiskt arbete alternativt har annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du ska ha fyllt 18 år när du tillträder din tjänst.

Arbetet innebär att du har en nära dialog och samarbete med både kollegor och brukare. Det är därför ett krav att du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och i skrift. Det är meriterande om du kan ytterligare språk.

B-körkort är meriterande och inom hemtjänsten är B-körkort ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet i denna rekrytering.

OBSERVERA! Har du tidigare arbetat som semestervikarie hos oss och vill arbeta på samma arbetsplats igen så vänder du dig direkt dit och behöver inte söka via denna annons.

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Sundsvall
Omfattning: Timavlönad
Antal tjänster: 500
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Övrigt

Rekryteringen kommer att pågå under hela våren och urval sker löpande, ansök redan idag.

Vi genomför intervjuer under perioden februari-maj vilket innebär att du kan bli aktuell för ett sommarvikariat även om det kan dröja innan du blir kontaktad. Intervjuerna genomförs vanligtvis över telefon.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktpersoner

Bemanningsenheten
Epost: timvikarieansokanRoP@sundsvall.se

Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 060-19 10 00