Sommarjobb som värd eller guide till Norra berget

Sista ansökningsdag var 31 mars.

 

 

Norra berget

Foto: Norra berget

Går du på gymnasiet och bor i Sundsvall? Är du utåtriktad och tycker om att prata med människor? Sök som guide eller värd på Norra berget!

Norra berget är ett av Sundsvalls mest populära besöksmål. Hit kommer sundsvallsbor och besökare från hela Sverige, Europa och världen. Som sökande bör du vara social och utåtriktad, ordningsam och kunna följa instruktioner, kunna ta ansvar för ditt arbete och hålla tider samt tala svenska och engelska. Ytterligare ett språk är ett plus.

Guider till Norra berget

Under sommaren håller Fäbodvallen eller Vännagården öppen med berättande, lek och matlagning allt med historiskt tema. Arbetar du på fäbodvallen lär du dig att kärna smör, ysta ost, laga mat över öppen eld och visa enklare hantverk. Är du istället i Vännagården visar du hur man tvättade förr i tiden, bakar i bakugn och vedspis. Du kommer även att ha tidstypiska kläder.
Till ansökan som guide på Norra berget  (du registrerar dig som ny användare i vårt ansökningssystem, längst ned till höger ”Ny användare”)

Sommarvärdar till Norra berget

Under sommaren kommer du att bemanna Norrgårdens informationsplats som är öppen alla dagar i veckan. Här ska du kunna svara på frågor om vad som händer på Norra berget. Du lånar ut spel, leder lekar, städar och håller ordning i både lekplatsen och Norrgårdens lekmiljö.
Till ansökan som sommarvärd på Norra berget (du registrerar dig som ny användare i vårt ansökningssystem, längst ned till höger ”Ny användare”)

Kontakt

Sofia Sjöström Intendent, Norra berget friluftsmuseum

073-271 18 45

Var sidan till hjälp?

  • Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.