Lediga jobb – ansök via webben

Här ser du lediga tjänster i kommunkoncernen. Ansök på webben eller registrera ditt cv. Allt du behöver är en e-postadress.

Registrera, uppdatera cv och söka jobb via webb

Sista ansökningsdagen: 2018-04-02

Lantmäterikontoret söker förrättningslantmätare

Sundsvall växer just nu för fullt med många stora bygg- och infrastrukturprojekt och vi söker dig som vill vara med och bidra till kommunens utveckling.

Lantmäterikontoret i Sundsvall är kommunal lantmäterimyndighet (KLM) och ansvarar för lantmäteriförrättningar inom Sundsvalls Kommun. Kontorets mät-, kart- och GIS-verksamhet svarar också för kommunens försörjning och hantering av geodata. Kontoret har 25 medarbetare och vi har vår arbetsplats i kommunhuset, fem minuters promenad från Sundsvalls stenstad.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att handlägga alla typer av lantmäteriförrättningar och i dina arbetsuppgifter ingår även service i fastighetsbildningsfrågor till både allmänheten och den kommunala organisationen. Genom vårt arbetssätt i nära samverkan med stadsbyggnadskontoret får du en viktig roll i den kommunala samhällsbyggnadsprocessen. Du kommer att ingå i ett positivt arbetslag som strävar efter hög kvalitet, god service och ständig utveckling av verksamheten.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har civilingenjörs- eller högskoleingenjörsutbildning inom lantmäteri alternativt juristutbildning eller annan högskoleutbildning med inriktning mot fastighetsrätt och fastighetsbildning.

Du har mycket god svenska i tal och skrift då arbetet innebär att behandla formella texter.

Meriterande om du har några års erfarenhet av självständigt arbete med fastighetsbildning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter att du har ett strukturerat och självständigt arbetssätt. Du har också god samarbetsförmåga då arbetsuppgifterna förutsätter att du kan skapa goda förtroendefulla relationer med såväl sakägare som kollegor.
Vi ser att du har god självinsikt och är en trygg person som uppträder med personlig mognad och hög yrkesmässig integritet.

För att arbeta som förrättningslantmätare krävs att du har B-körkort.

Vi erbjuder dig en attraktiv arbetsgivare och ger möjligheter till utveckling och fortbildning inom yrkesrollen, aktivt medarbetarskap samt förmånligt friskvårdsavtal och friskvårdstimme.

Vill du ha mer information om tjänsten, kontakta:
Biträdande KLM-chef, Anna Ålin, telefon 070-222 53 08
Biträdande förvaltningschef och KLM-chef, Lena Hugosson, telefon 060-19 13 38
Rekryteringsspecialist, Benitha Berg, telefon 060-19 16 38 

Facklig företrädare
Birgitta Selin, Sveriges Ingenjörer, telefon 060-19 12 63.

Övrigt
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Sista ansökningsdag 2018-04-02

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Kontakt

Anna Åhlin, förrättningslantmätare

070-222 53 08

Benitha Berg

060-19 16 38

Lena Hugosson, bitr förvaltningschef

060-19 13 38

Var sidan till hjälp?

  • Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.