Frivilliguppdrag, arvoderade uppdrag

Här hittar du aktuella uppdrag. Det är inte anställningar utan frivilliguppdrag som du får ett arvode för.

Information om olika vad olika uppdrag inom frivilligt socialt arbete innebär.

Just nu söker vi…

Socialtjänsten, Stöd och omsorg, söker avlösare till en 8-årig flicka i Matforstrakten.

Uppdraget som avlösare i hemmet innebär att ta över omvårdnaden över barnet för att avlasta anhöriga. Avlösarservicen utförs i barnets hem kvällstid under vardagar samt på helger och har omfattningen 20 timmar per månad. Önskemål är att timmarna fördelas ca en till två gånger per vecka.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av diagnoser som utvecklingsstörning och ADHD samt kännedom om tecken som stöd vid kommunikation. Men vi ser först och främst till personlig lämplighet, intresse och engagemang. Du behöver ha körkort och tillgång till bil.

Uppdraget som avlösare innebär ingen anställning utan är ett arvoderat uppdrag. Som avlösare får du ett arvode i form av timersättning.

Som uppdragstagare är du olycksfallsförsäkrad under tiden du utför uppdraget samt under resorna till och från uppdraget.

Låter detta intressant är du välkommen att höra av dig för mer information till Anna-Lena Bennermo, uppdragssamordnare, 060-19 25 53 (nås säkrast mån-fre 08.00-09.30).

Intresseanmälningar skickas senast 2018-02-18, via e-post till: anna-lena.bennermo@sundsvall.se

Välkommen med din intresseanmälan!

Valnämnden söker röstmottagare till valen till riksdag, kommun- och landstingsfullmäktige den 9 september, 2018.

Vem söker vi?

Som röstmottagare ska du vara serviceinriktad, noggrann och stresstålig. Du får gärna ha erfarenhet från tidigare arbete som röstmottagare, men det är inte ett krav. Vi vill gärna att du ställer upp både i valen till riksdag, kommun- och landstingsfullmäktige 2018 samt Europaparlamentsvalet 2019.

Här kan du läsa mer om uppdraget som röstmottagare.

Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du till att vi får registrera dina personuppgifter. Valnämnden kommer endast att använda dessa som rekryteringsbas för uppdrag från valnämnden samt för underlag för utbetalning av ersättning och de kommer att ligga kvar i vår databas för framtida förfrågningar i max fyra år. Som grund för vår behandling kommer vi hävda valnämndens berättigat intresse. Vill du veta mer om behandlingen eller begära rättning, radering, begränsa eller på annat sätt invända mot behandlingen av dina personuppgifter, kontakta oss via denna webbplats.

Intresseanmälan

Du anmäler ditt intresse genom att skicka ett e-postmeddelande till: val@sundsvall.se

De uppgifter vi behöver är:

  • För- och efternamn
  • Personnummer
  • Fullständig adress
  • Mobilnummer
  • E-postadress
  • Uppge om du tidigare jobbat som röstmottagare, och i så fall var.
  • Meddela önskemål om uppdrag: ordförande, vice ordförande, röstmottagare och rösträknare. Du kan meddela flera alternativ.
  • Meddela också om du är intresserad av att jobba som röstmottagare vid Europaparlamentsvalet 2019.

Kontakt

val@sundsvall.se

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.