Ung kraft

Ung Kraft vänder sig till dig som är 18-29 år och har psykisk ohälsa eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Målet är att du ska upptäcka och uppleva nya möjligheter och få en chans att komma närmare sysselsättning, arbete eller studier.

Ung Kraft är ett samarbete mellan Sundsvalls kommun, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Landstinget Västernorrland som innebär stöd och samordning av insatser från ovanstående och andra aktörer.

I-Kraft arena

I-Kraft arena (tidigare Ung Kraft Arena) vänder sig till dig som är 18-40 år och har psykisk ohälsa eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Här får du tillsammans med oss växa efter egen förmåga. Vårt mål är att du ska upptäcka och uppleva nya möjligheter samt få en chans att närma dig arbete, studier eller praktik.

I-Kraft arena ligger på Trädgårdsgatan 7. Här sjuder kreativiteten och du har chans att ta del i aktiviteter som exempelvis snickeri, möbelrenovering, sömnad och matlagning.

Vill du vara med?

Vill du hitta nya vägar, skapa en förändring – och tillsammans med oss göra dig själv en tjänst för att komma framåt i tillvaron? Tror du att I-Kraft arena kan vara något för dig? Är du 18-29 år pratar du med din arbetskonsulent på Ung Kraft, är du 30-40 år kontaktar du en arbetskonsulent på Arbetsmarknadstorget, Skolhusallén 9, Sundsvall.

Vill du veta mer om I-Kraft arena, ta kontakt med vår projektledare, Marie Marell (det finns fler kontaktuppgifter längre ned).

I-Kraft arena är ett projekt som medfinansieras av Samordningsförbundet och pågår till och med december 2019.

Kontakt

Lena Falkdahl Arbetskonsulent

070-663 71 96

Åke Westin Arbetskonsulent

070-190 79 09

Mari Marell Samordnare I-Kraft arena

073-270 94 91

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.