Ung kraft

Ung kraft vänder sig till dig som är 18-29 år och har psykisk ohälsa eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Målet är att du ska upptäcka och uppleva nya möjligheter och få en chans att komma närmare sysselsättning, arbete eller studier.

Ung kraft är ett samarbete mellan Sundsvalls kommun, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Landstinget Västernorrland som innebär stöd och samordning av insatser från ovanstående och andra aktörer.

Är vi något för dig?

Ung kraft arena vänder sig till dig som är 18-29 år och har psykisk ohälsa eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Här får du tillsammans med oss växa efter egen förmåga. Vårt mål är att du ska upptäcka och uppleva nya möjligheter samt få en chans att närma dig arbete, studier eller praktik.

Ung kraft arena ligger på Köpmangatan 18. Här sjuder kreativiteten och du har chans att ta del i aktiviter såsom: snickeri, möbelrenovering, sömnad och matlagning.

Vill du vara med?

Vill du hitta nya vägar, skapa en förändring – och tillsammans med oss göra dig själv en tjänst för att komma framåt i tillvaron? Tror du att Ung kraft arena kan vara något för dig? Prata i så fall med den handläggare du har på någon av nedanstående myndigheter om detta.

Vill du veta mer om Ung kraft arena så ta kontakt med vår projektledare, Marie Marell (det finns fler kontaktuppgifter längre ned).

Projektet är ett samarbete

Ung kraft arena är ett projekt som medfinanseras av Europeiska socialfonden (ESF) och pågår till och med februari 2019. Projektet är ett samarbete mellan Sundsvalls kommun, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Landstinget Västernorrland och innebär stöd och samordning av insatser från dessa och andra aktörer.

 

Kontakt

Lena Falkdahl Arbetskonsulent

070-663 71 96

Åke Westin Arbetskonsulent

070-190 79 09

Mari Marell Projektledare Ung kraft arena

073-270 94 91

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.