Stöd till fria yrkesverksamma kulturskapare

Sök stöd till publika verksamheter och projekt inom scenkonst, bild och form samt musik.

Stöden ska bidra till ett rikt kulturliv för kommunens alla invånare.

Vem kan söka stöd?

Yrkesverksam kulturskapare, organisation eller enskild person, som är verksam inom:

• Scenkonstområdet; dans, teater, musikteater, opera, cirkus, performance och övriga uttryck
  • Bild och form

samt;

• och är medlem i någon av de medlemsorganisationser som KLYS1 företräder inom scenkonst eller uppfyller de krav som är ställda för medlemskap i berörd medlemsorganisation. Fri kulturskapare innebär att personen eller organisationen inte har kommun, landsting eller stat som huvudman.

För mer information se Riktlinjer för stöd till fria yrkesverksamma kulturskapare (PDF).

Ansökan

Ansök via blanketten Ansökan om stöd till fria yrkesverksamma kulturskapare (PDF).

Ansökningstillfällen under 2018:

• 30 april