Filmer om innovation

Goda idéer finns överallt. Här kan du se några filmer som handlar om innovation.

Livesänd frukoststudio, Innovationsveckan 2019

Som en del av Vinnova och SKR:s Innovationsvecka bjöd Idésluss Sundsvallsregionen in till en livesänd frukoststudio torsdag den 3 oktober 2019.

I studion träffar vi personer från såväl privat som offentlig sektor som delar med sig av sina erfarenheter och visioner. Däribland hur vi driver verksamhet och innovation, ger förutsättningar för samverkan och förnyelse samt gör medarbetarna delaktiga och skapar det samhälle vi vill ha.

Innovationsrace i Höör

Sundsvalls kommun har tillsammans med Gullers grupp tagit fram den här filmen, om hur Höörs kommun arbetar med medarbetardriven innovation för en bättre äldreomsorg. Goda idéer finns överallt.

Biolight

Sundsvalls kommun har tillsammans med Gullers grupp tagit fram den här filmen, om hur en medarbetares idé från hästsportvärlden blev en framgångsrik behandlingsmetod på bensår hos äldre i Höörs kommun. Goda idéer finns överallt.

Ekonomiskt bistånd / E-tjänst

Frida Nordell, socialtjänsten i Sundsvalls kommun, berättar om några insikter från arbetet med att utveckla nya arbetssätt för ekonomiskt bistånd.

Individ och familjeomsorg / barn

Malin Jonsson, socialtjänsten i Sundsvalls kommun, berättar om erfarenheter från att ta fram ett nytt arbetssätt inom individ- och familjeomsorg.

Gatuavdelningen / felanmälan

Maria Chruzander, Stadsbyggnadskontoret i Sundsvalls kommun, berättar om några lärdomar från arbetet kring en nytt sätt att felanmäla gata och utemiljö.

Idésluss Sundsvallsregionen finansieras av:

Kontakt

Eva-Marie Blusi Tyberg Ekoekonomistrateg

070-235 23 99

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.