Webbplattformar och smarta hjälpverktyg

Intressanta länkar för dig som behöver hjälp eller för dig som vill veta mer om Sundsvall.

Här har vi samlat länkar till webbplattformar och smarta verktyg som underlättar för dig som är arbetstagare, företagare eller studerande i Sundsvall eller för dig som är besökare, vill flytta hit eller etablera företag i kommunen.

https://sundsvall.se/naringsliv-och-arbete/din-vag-framat/
En gemensam digital plattform för Västernorrland där du som arbetstagare, arbetsgivare eller student kan hitta information och länkar kopplat till rekrytering, utbildning och kompetensutveckling.

https://foretagscentersundsvall.se/
Det ska vara lätt att starta, utveckla och etablera företag i Sundsvall. Här hittar du information, tjänster och kontakter för att hantera utmaningar och ta vara på möjligheter. Företagscenter Sundsvall är en kommunal service för företag.

https://businessarena.sundsvall.se/
Hur är läget? Sundsvalls läge är riktigt bra. Vi har mark, grön el och vattenförsörjning för större etableringar. Sundsvalls Logistikpark, ett av Sveriges viktiga transportnav, växer fram och vi kan redan idag erbjuda närheten och den urbana 15-minuterstadens fördelar. Skaru mä?

https://naringslivsbolaget.se/
Det kommunala bolaget Näringslivbolaget arbetar med företagsservice och företagsutveckling.

https://delasundsvall.se/sv/varumarket/hur-skapar-vi-attraktionskraft
Utveckling skapar attraktionskraft och Sundsvall vill ta en tydlig position präglad av stark utveckling och framtidstro. Varumärkesplattformen är stommen i varumärket och grunden för hur vi tillsammans ska göra platsen Sundsvall mer känd och attraktiv och nå vår önskade position.

https://www.valkommen-hit.se/sv/sundsvall/start
Här hittar du information om olika områden att bo i, pendlingsavstånd, genomsnittliga försäljningspriser, skolor och förskolor, du kan också filtrera på dina intresseval. Kontakta gärna vår inflyttningslots om du vill veta mer. Välkommen!

https://www.taplatsisundsvall.se/
Boka innergårdar, parker och gator i Sundsvalls stadskärna.

https://www.sundsvallvaxer.se/
I Sundsvall växer kartan hittar du vad vi bygger och planerar i kommunen, men även vad andra aktörer har för planer och byggprojekt i Sundsvalls kommun.

https://karta.sundsvall.se/
Via de publika webbkartorna kan du hitta information om lediga tomter, detaljplaner, parkeringar, lekplatser, motionsspår, skidspår och mycket mer.

https://visitsundsvall.se/
Visit Sundsvall tillhandahåller information om Sundsvalls restaurangutbud, aktiviteter, nöjen, evenemang och besöksmål. Här kan du också läsa om var du som besökare kan bo under ett besök här. Visit Sundsvall finns också på Facebook och Instagram.

 

Kontakt

Evelina Ytterbom Kommunikatör

076-696 83 87

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.