Har du ett behov eller en idé?

Jobbar du i Sundsvalls kommun och har en idé som kan förbättra kommunens verksamhet och skapa värde för de vi finns till för? Kontakta då Idéslussen!

Allting börjar med en idé

Idéslussen erbjuder dig som har en idé verktyg, metoder och kompetenser för att förverkliga din idé. I Idéslussen finns möjligheten att utforska och testa lösningar på många olika sätt. Du som är chef kan få stöd och avlastning i rollen som ansvarig utvecklare.

Goda idéer finns överallt

Idéslussen är öppen för alla som jobbar i Sundsvalls kommuns förvaltningar och bolag. Goda idéer finns i alla verksamheter. Idéer om nya produkter eller tjänster, oprövade metoder eller nya arbetssätt. Idéer som kan förbättra arbetsplatsen och öka nyttan för de vi är till för.

Eva-Marie Blusi Tyberg Ekoekonomistrateg